Lauantain kuulumisia


Porkkanakakkua tein muutama viikko takaperin, ensimmäinen sellainen, ohje löytyy täältä.

Kuva ensimmäiseltä pakkasaamulta, nyt täällä on maa valkeana. 🙂

Isänpäivän aatto on mennyt aikalailla ihan normaalin lauantain tapaan.  Kotihommia tehden ja vähän liikuntaakin on tullut harrastettua. Hieman väsähtänyt olo kiireisen viikon jälkeen, jotenkin nämä päivät vaan menevät niin nopeasti arjen pyörteissä.

Nykyään tuntuu, että aika menee niin hurjaa vauhtia tässä vaiheessa, että kaikki asiat jää kesken ja on välillä niin sekava olo kaiken tämän kiireen keskellä. Ajattelin juuri, että sitten helpottaa, kun nuorin on isompi, vaikka saapa nähdä millainen taisteluelupari näistä kahdesta nuorimmasta tulee. Meno on sen verran hurjaa välillä, että saa koko ajan komentamassa.

Olen vähän sellainen stressaaja luonne vähän kaiken suhteen, vaadin itseltäni aika paljon ja tunnen useasti riittämättömyyden tunnetta. En osaa oikeastaan antaa asian olla, ennenkuin se on ratkaistu. Paha siivo kotona ja sekavuus vie minulta valtavasti energiaa ja lisää stressiä, vaikea ummistaa silmänsä sellaiselta. En todellakaan ole mikään kodin hengetär, joka jaksaisi konemaisesti suorittaa päivän töitä, tarvitsen joka päivälle jotain omaa mielekästä tekemistä, niin jaksan sillä tavoin puurtaa tässä arjessa. Onnellisimmillani olen silloin, kun minulla on jotain uutta suunnitelmissa, olen aika vaihtelunhaluinen ja hieman itsekäs perheen äiti.

Tämä blogin päivittäminen on yksi mielekäs tekeminen, johon haluaisin käyttää ehdottomasti enemmän aikaa, mutta vain sillä ehdolla, ettei se olisi pois tv:n katsomisesta tai muusta rentoutumisesta, aika mahdoton yhtälö vai onko?

4 kommenttia artikkeliin ”Lauantain kuulumisia

 1. SatuTalo 9 marraskuun, 2014 / 7:25 am

  Tunnistan itseni tuosta tekstistä. Tykkään itsekin mm. siisteydestä, mutta en halua kokoajan kulkea moppi kourassa ja välillä tuskastuttaa lapsiperheessä, kun ei muut samalla tavalla huolehdi jälkiensä siistimisestä. Tietenkään. Pitäisi kai osata ottaa rennommin, mutta ei se vaan aina onnistu…. Ihania muuten nuo pakkasaamun kuvat!!

  Tykkää

 2. Jaana 9 marraskuun, 2014 / 1:01 pm

  Kuulostaa niin tutulta! Juuri samanlaisia ajatuksia myös itsellä. Hirvee kiire ja erkiset askareet eivät anna rauhaa… Samaa mieltä asiasta, että pitää olla mielekästä ja kivaakin tekemistä, että jaksaa..Näin se vaan on. Ihanaa sunnuntain jatkoa ❤

  Tykkää

 3. Johanna 10 marraskuun, 2014 / 6:58 am

  Kiitos Satu! No niinpä, välillä aika turhauttavaa, mutta toisaalta täyttä elämää!

  Tykkää

 4. Johanna 10 marraskuun, 2014 / 9:57 am

  Niinpä, onneksi on välillä mielekästä tekemistä, niin saa muutakin ajateltavaa kuin arkirumpa. Mukavaa viikkoa ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s