Blogin paluu pitkältä tauolta

Näillä sanoilla taitaa usein miten blogini alkaa, eli pitkästä aikaa postausta, heh. Todellakin on aika vierähtänyt niin etten ole saanut aikaiseksi yhden yhtään postausta. Harmillista todellakin. Mutta toivottavasti jatkossa pystyisin kirjoittelemaan tänne useammin.

Ostin nimittäin uuden tietokoneen, joten nyt on huippua kirjoitella, kun kone toimii ja kuvat saa helposti tänne liitettyä.

Kuviakaan en ole juuri entiseen malliin ottanut, ja niinpä tämän postauksen kuvat ovatkin viime kesältä. Vielä tulee kivoja muistoja mieleen uskomattoman lämpimästä kesästä. Nyt on ihan eri, ei paljon valoa näy ja ulos lähteminen vaatii todellista motivaatiota sekä aamuisin sängystä nousu on erityisen vaikeaa.

Viime syksystä lähtien on blogini suunta muuttunut enemmän hyvinvointi painoitteiseksi ja sellaisena aion sitä myös jatkaa. Viime vuonna sain paljon energiaa ja voimaa juuri luonnosta. Syksyllä ja kevät talvella kuljin paljon metsässä ja talvella tein lenkkejä meren jäällä. Blogini käsitteli aiemmin enemmän tyylijuttuja, mutta nyt olen jotenkin kokenut etten koe niitä asioita enää niin tärkeiksi.

Nyt kun meillä on tuo koiranpentu Ossi, joka on tuonut paljon iloa meidän perheeseen. Koen että se on tällä hetkellä minun voimavara, joka vaatii päivittäistä lenkkeilyä ja sitä saa hoitaa niin paljon kun vaan jaksaa. Lemmikeistä on paljon iloa ja toisaalta myös vaivaa, mutta mielestäni pieni kiltti koira on paljon helpompi kuin iso, touhukas koira, joka vaatii omistajaltaan paljon enemmän.

Tällaista tällä kertaa. Palailen mahdollisimman pian.

8 kommenttia artikkeliin ”Blogin paluu pitkältä tauolta

 1. Anu 6 marraskuun, 2018 / 1:26 pm

  Kiva lukea kuulumisiasi, vähän laiskaa se tuntuu oleva yhdellä sun toisella tuo kirjoittelu, ainakin itsellä, tuntuu, ettei aikaa vaan.ole riittävästi…

  Tykkää

 2. Tuula's life 6 marraskuun, 2018 / 5:42 pm

  Tervetuloa takaisin. Ja ihanan pikkukoiran kera ❤ Mukavaa viikkoa!

  Tykkää

 3. Mimmi maailmalla 7 marraskuun, 2018 / 10:08 am

  Hei! Kiva kun annoit kuulua itsestäsi! Ompa söpö koira teillä ❤ Ihanaa viikkoa!

  Tykkää

 4. Johanna 9 marraskuun, 2018 / 6:09 am

  Kiitos! Näinhän se vähän on, useasti blogi mielessä ja ideoita olisi, mutta se toteutus vaan jää.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s