Salama shoppaaja

Lauantai iltaa!

Muutama vuosi sitten työpaikan pikkujoulu päivänä; melkein koko päivän pohdittuani niinkin tärkeää asia, että mitä laittaisin päälle illan pikkujouluihin. Muutamaa vaihtoehtoa sovitellessani tulin siihen tulokseen ”eihän mulla ole mitään päällepantavaa”.  No, kello oli noin neljä ja pikkujoulut alkoivat kello kuusi. Äkkiä auton rattiin ja kaupungille vaateostoksille.

Ensin kävelin Viman alakerran kenkäosaston läpi ja huomasin upean korkkari parin, ei muuta kuin sovittamaan ja nehän sopi, sitten kassalle. Sen jälkeen Stockmannin naisten vaateosastolle ja katse tiukasti mekkoihin ja melkein saman tien huomasin mustan kauniin mekon, ei muuta kuin salamana pukukoppiin ja sehän sopi kuin valettu, siihen vielä sopivat sukkahousut. Sitten kassan kautta kotiin laittautumaan ja  menoksi. Ostosten tekoon meni noin puoli tuntia.

Nopeaa toimintaa silloin ja niin myös eilen talvitakki ostoksilla. Ensimmäinen sovittamani takki oli heti se oikea. Takin sovitus ja vielä muodon vuoksi muutaman muunkin takin sovittaminen, ensimmäinen vaihtoehto oli ehdottomasti paras. Vai mitä mieltä olette takista:)

7 kommenttia artikkeliin ”Salama shoppaaja

 1. Anonyymi 26 lokakuun, 2013 / 3:35 pm

  Hieno on takki ja ihana on tuo neulekin tuolla takin alla 🙂 -Tarja-

  Tykkää

 2. H 28 lokakuun, 2013 / 9:15 pm

  Hyvältä näyttää (niinku aina 😉 )

  Tykkää

 3. Ansku 7 tammikuun, 2014 / 11:03 am

  😀 Joskus se on noin helppoa. Useimmiten ei! Onnistunut ostos ainakin tuo takki, oletkohan sen mekon jossain muussa yhteydessä esitellyt. Oletko muuten asiasta toiseen linkittänyt instagramin omaan blogiisi… minä yritin mutta taidot ei riittänyt 😦

  Tykkää

 4. Joanna 8 tammikuun, 2014 / 6:31 am

  Kiitos Ansku! Mekkoa en ole esitellyt ainakaan vielä. Instagrammista on linkki tänne blogiin, mutta blogista ei ole linkkiä instaan. Instaan olen luonut tilin Iphonella, jossa blogin osoitteen pystyi laittamaan muokkaa profiilia sivulle, sen jälkeen osoite oli linkkinä omalla sivulla instassa. Katso googlesta ohjeita, ellet ole jo katsonutkin. 🙂 Mukavaa päivää!

  Tykkää

 5. Ansku 8 tammikuun, 2014 / 8:37 am

  Jep! Minäkin sain sen noin päin kyllä helposti että instasta blogiin mutta blogista instaan…hmm Olisi kiva että pikkukuvat instasta olisi blogin sivulla. Sinne on niin nopsa ja helppo laitella kuvia! Täytyy joskus hyväll ajalla perehtyä 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s