Hyvää Ystävänpäivää!

Hyvää Ystävänpäivää!

Täällä vietetään ystävänpäivää kuumeisissa ja väsyneissä merkeissä. Nuorimmaiselle nousi kuume yöllä luultavasti eilisen rokotusten jälkeen. Kuumetta hänellä oli jo keskiviikkona ja torstaina, eilen ei ollu, niinpä neuvolassa oltiin sitä mieltä, että rokotuksen voi antaa. Toivotaan pikaista paranemista hänelle!

Ystävänpäivä ajatuksia ystävistä. Ystävät ovat elämän suola. Kaikki ystävät ovat tärkeitä. Ole ystävä toiselle, silloin kun hän sitä tarvitsee. Ole ystävä myös silloin, kun ystävä on onnellinen ja iloinen. Älä anna kateuden pilata ystävyyttä, koska koskaan et tiedä koko totuutta. Ystävät voivat olla keskenään eri-ikäisiä, ystävyyttä voi syntyä samanlaisessa elämäntilanteessa oleville, ystävyys voi lakastua tilanteiden muuttuessa. Ystävyyttä pitää vaalia. Lasten ystävyys on aidoimmillaan. Aikuisena ystävyyden tiellä voi olla liikaa ennakkoluuloja. Ystävä ei petä, ystävä on rehellinen.  Este ystävyydelle ei voi olla sukupuolisuuntaituneisuus. Varakkuus tai varattomuus ei voi olla este ystävyydelle, koulutustausta tai ammatti ei myöskään. Sairaus ei voi olla este ystävyydelle. Kunnioita ystävää, älä väheksy häntä. Ystävää ei voi hylätä. Suutu ystävälle ja anna anteeksi. Ystävien kanssa on hauskaa. Ystävä piristää. Ystävä tukee ja innostaa. Ystävä hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, vaikka muuttuisit. Ystävyys voi olla vaikeaa, välillä myös helppoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s