Aakkoset

Nämä oman elämän aakkoset vaikutti sen verran kivalta postausidealta, että päätin kirjoittaa niistä täällä omassa blogissani. Törmäsin näihin aakkosiin Follow your dreams -blogissa. G ja Ö näistä tosin puuttuu, en vain keksinyt niiden alle mitään, kun keksin lisään ne tänne myöhemmin. 🙂

Suurin osa kuvista on napattu tämän viikkoiselta Ainolan puisto retkeltä. Ainolan puisto on Oulun keskustan tuntumassa sijaitse puisto, jossa on mm. kahvila ja leikkipuisto ja lukuisia polkuja ja teitä. Varsin viehättävä paikka varsinkin kesällä.

Aurinko, mahtava voimavara, varsinkin näin keväällä huomaa kuinka tärkeä auringonvalo on pitkän pimeän syksyn jälkeen.

Blogi, kiva harrastus, saa toteuttaa itseään. Haluaisin ehdottomasti ottaa parempia kuvia sekä oppia kirjoittamaan paremmin Uskoisin, että kehityn näissä koko ajan. Tarvitsisin kyllä ehdottomasti sen paremman kameran…


Celsius, äärettömän tärkeä tietää täällä pohjoisessa lämpötila heti aamusta, ettei tule virhearviointeja pukeutumisessa, varsinkaan lasten pukeutumisessa.

Dreaming, haaveilu, elämän suola.

Eläimet, pidän eläimistä, olen aina tottunut olemaan eläinten kanssa tekemisessä. Varsinkin koirat ovat lähellä sydäntäni. Meillä on nytkin koira, kultainen noutaja.

Finland, maailman paras maa ja ihan mieletön kieli. Harvinainen ja ainutlaatuinen, kuinka moni maailman kansalaisista osaa näin uniikkia kieltä, todella harva. Olen ainakin ylpeä tästä kansalaisuudesta, Suomalaiset ovat ainakin olleet sisukkaita. Kaunis maa ja mahtavaa, kun saamme asua näin luonnon läheisesti, ainakin täällä Oulussa.Helppous, näin kolmen lapsen äitinä ja mukavuuden haluisena ihmisenä. Monien asioiden pitäisi olla helppoa. Tykkään kaikista arkea helpottavista asioista, useasti menen sieltä mistä aita on matalin, ainakin täällä kotona. Huumori on toinen asia, joka on älyttömän tärkeä oikeastaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ihmistuntemus, pidän itseäni hyvänä ihmistuntijana (omasta mielestäni) On aivan ehdoton taito ammatissani, missä ihmistä täytyy osata lukea ihmisten ajatuksia tai ainakin sieltä rivien välistä. Iloisuus tuli myös mieleen, sitä tunnetta en haluaisi koskaan menettää.


Jokainen ihminen on yhtä arvokas.

Kiire, saa minulta menemään hermot. Milloin oppisin tekemään kaikki ajoissa. Usein tämä on vaivana.


Lenkkeily/liikunta, (kävely) paras keino saada ajatukset selkeytymään. Helppo liikuntamuoto, voi harrastaa missä vaan ja mikä parasta saa olla raittiissa ulkoilmassa. Nuorempana harrastin juoksemista, mutta siitä olen joutunut luopumaan polvivaivan vuoksi.

Minä osaan, itselleni ainakin tärkeä antaa itselle tunnustusta ja huomata, kuinka hyvä on monissa asioissa. Nuoruus, vielä on nuoruutta jäljellä 😉

Opiskelu, tätä olen tehnyt enemmän kuin ollut töissä. Koko elämä on oikeastaan opiskelua, elämänkoulua. Mitä vanhemmaksi tulen sen viisaammaksi myöskin.

Perhe, ehdottomasti tärkeintä elämässäni ja myöskin suurin saavutus. Mikään ei voisi mennä perheen edelle. Perheeni tuntee ja tietää minut läpikotaisin.

Quattro stagioni, hyvä pizza, hyvä ruoka ja kokkaus. Pidän ruuanlaitosta varsinkin silloin, kun minulla on siihen aikaa ja saan tehdä sen kaikessa rauhassa. Varsinkin uusien reseptien kokeilu on hauskaa puuhaa. Pidän myös kovasti leipomisesta.


Remontti, aika oleellinen osa meidän elämää. Vanha talo, jossa on jatkuvasti pieni remppa meneillään. Parasta remontissa on sen suunnittelu. Päivittäin saan ideoita, miten voisimme remontoida minkäkin kohteen. Mitähän sitten teemme, kun kaikki remontit ovat valmiit, varmaan aloitamme uudestaan 😉

S
yksy, uuden alku. Ensi syksynä täytän 40 vuotta. En tunne itseäni yhtään vanhaksi, vaikka ryppyjä olisikin. Onnekseni olen hyvässä kunnossa ja monenlaisia suunnitelmia tulevaisuuden varalle.


Talvi, tämä välillä ärsyttäväkin vuoden aika, on silti meille suomalaisille rikkaus. Pakkaset ja kimalteleva lumi on todella kaunis näky.  On ihan mahtavaa, kun saamme nauttia näistä neljästä vuoden ajasta. Tänä talvena emme ole oikeen päässeet nauttimaan näistä pakkasista ja lumesta, mutta toivottavasti jälleen ensi talvena. Tähän lisäisin terveyden, sen kummemmin sitä selittelemään.

Uskaltaa, uskalla olla oma itsesi, ei kannata tuhlata elämää ajattelemalla, mitä muut ajattelevatVaihtelu, itselleni todella tärkeää jaksamisen kannalta. Vaihtelu virkistää, allekirjoitan tämän täysin.

X-ray, olennainen osa työtäni.


Ystävä, paras ystäväni on ehdottomasti mieheni.

Zalando, 😉Äiti, yritän olla paras mahdollinen äiti, kykyjeni mukaan. Niinkuin varmaan kaikki muutkin äidit. Äitinä olemisessa minusta tärkeintä on läsnäolo.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s