Minkä mekon valitsinkaan?

Tervehdys! Toivottavasti viikkonne on lähtenyt mukavasti käyntiin.

Mekon valinnassa päädyin kuitenkin, helpoimpaan ja käytännöllisimpään vaihtoehtoon. Oikeastaan kaikki mekot olivat mielestäni kivoja, ehkä vähiten guess:n punainen mekko ja ehkä eniten tigerin valkoinen mekko, joka jäi kummittelemaan mieleeni. Valitsemani Soya conceptin mekko oli mielestäni kaikista rennoin sunnuntaisiin juhliin, juhlat olivat kuitenkin rennot ja pienten lasten äitinä aikalailla liikkuvaiset, niin tällainen rento/löysä mekko, antaa eniten vapauksia juuri lasten kanssa juhlimiseen. Ja mikä parasta tämän voi heittää päälle ihan arkenakin, vaikka farkkujen seuraksi.

Eli tällaisilla hempeällä asulla juhlittiin sunnuntaina veljen tyttären ripille pääsyä. Juhlakalu oli kyllä kaunein näkemäni nuori neito, joka sädehti kilpaa auringon kanssa. Kyllä siinä tädillä tuli kyyneleet monta kertaa silmiin, niin koskettava juhla. Kesäkuussa on meidän esikoisen rippijulat tulossa, joten kyynelehtimistä vielä enemmän luvassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s