Kukkia paidassa

Vihdoin ja viimein kesäsää. On niitä odotettukin, viikolla ajatukset lämpimistä ilmoista alkoivat tuntua lähinnä utopialta. Hanskoja ja pipoja on saanut laittaa päälle, melkein jo toppatakkia kaivettu talvivarastosta. Tänä aamuna aurinko paistoi ja lämpömittari kipusi jo kovasti toiselle kymmenelle. Kyllä tästä vielä kesä tulee.

Asua eiliseltä ja tältä päivältä. Kukkapaita ja farkut, vähän kukkamekko fiilistää, mutta ei kuitenkaan. Astetta modernimpi kesäasu.

Hauskaa miten muoti kulkee jaksoissa, samat asiat kiertää vuodesta toiseen, niinkuin esimerkiksi lyhyet tiukat farkut, eikö niitä ollut 80-luvulla ja vetoketjut housujen lahkeissa. Vanhoja juttuja, vähän uudistettuna.

Mukavaa alkavaa viikkoa kamut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s