Perjantain pöhinät!

 Voiko ihammin päivä enää alkaa… siis perjantai ja vapaapäivä. Teen lyhennettyä työaikaa ja minulla on keskimäärin kolme tai neljä työpäivää viikossa, mutta silti tuntuu kuin olisin ollut koko viikon töissä. Monta huonosti nukuttua yötä takana ja vihdoin viimeyönä sain univelat kutakuinkin kuitattua.

 Asusta sen verran, että kerrankin muodin aallonharjalla, nimittäin iso huivi (pontzo) löytyy. Tai niin olen ainakin luullut, että se on muotia (korjatkaa jos olen väärässä). No anyway, ihana vaatekappale kyseessä, syksyn must-have. Ainut miinus tälle on se, että aina kun kumartuu irtoaa huivi olkapäiltä ja tulee näköesteeksi, vaikkapa nyt kenkiä laittaessa ja lasten kanssa ihan pikkuisen hankala . Mutta mitäs pienistä, jos näyttää kivalle.

Erittäin hauskaa viikonlopppua jokaikiselle!

6 kommenttia artikkeliin ”Perjantain pöhinät!

 1. Lady of The Mess 26 syyskuun, 2014 / 8:02 am

  Kaunis huivi – tai poncho – ja kauneuden eteen on naisen pieni kärsiminen kestettävä;)Kivaa viikonloppua!

  Tykkää

 2. Johanna 26 syyskuun, 2014 / 8:42 am

  Kiitos Lady! Ai hitsit noinhan se poncho kirjoitetaankin;). Kyllä vaan kestettävä on pieni kärsimys ja ehkä se myös vähän piristää, kun saa adrenaliinit virtaamaan kiukun seurauksena. Kiitos kommentistasi

  Tykkää

 3. Jaana 27 syyskuun, 2014 / 7:27 pm

  Oi, kiva asu! Pontso on tosi kiva. Itsekkin tarvisin 🙂 Kivaa iltaa sinne 🙂

  Tykkää

 4. Johanna 28 syyskuun, 2014 / 6:16 am

  Kiitos Jaana! Tykkään kyllä kovasti itsekkin. Ihanan naisellinen vaatekappale. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s