7 kysymystä haaste!

Mukavaa laskiaistiistaita!

Sain satutalon bloggaajalta kivan haasteen, seitsemän kysymystä! Tässä tulee minun vastaukseni seitsemään kysymykseen;

1. Oletko keittiiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?

Olen keittiön hengetär siihen saakka, kun olen ruuan kokannut. Jälkien siivoaminen ei ole ollenkaan lempipuuhaani, vaikka pakollista kylläkin. Bravuuri ruokani voisi olla lasagne. Tykkään kokeilla usein uusia ruokia ja silloin olenkin erityisen innokas kokkaamaan. Kokkailun lisäksi leipominen on myös hauskaa.

2. Mitä harrastat? Muuta kuin bloggaamista?

Harrastan koiran kanssa lenkkeilyä ja  käyn salilla ryhmäliikunta tunneilla. Lasten kanssa touhuamista. Katselen sarjoja ja elokuvia mielelläni, silloin kun on aikaa.

3 Unelma ammattisi lapsena ja miten haaveille kävi?

Lapsena haaveilin lääkärin ammatista tai jostain määrittelmättömästä menestyvästä ammatista (”bisnesnainen”). Aika hassua etten  lapsena haaveillut oikeastaan ollenkaan perheen perustamisesta tai lapsista.

Toisin kuitenkin kävi, lääkärin ammatin haaveet taisin unohtaa jo yläasteella. Työskentelen terveydenhoito alalla, joten ei haaveet kovin kaukana olleet todellisuudesta.

4 Sisustuksen kulmakivet? Värit, materiaalit, tyyli- vai joku muu?

Rakastan vaaleita ja valoisia huoneita, huonekalut mielellään valkoisia tai vaaleita. Väritys maanläheinen ja pehmeä, suosin luonnonmateriaaleja. Sisustuksen täytyy olla kodikas, ei liian moderni.

5 Millainen musiikki makusi on ja onko sinulla lempiartisteja?

Olen musiikin suhteen kaikki ruokainen. Musiikki makuni vaihtelee tilanteen ja mielialan mukaan. Lempiartisteja on montakin, vaikka Samuli Edelman.

6. Jos saisit valita millä vuosidalla/-kymmenellä eläisit, minkä valitsisit ja miksi?

En haluaisi elää mitään muuta aikaa kuin nykyistä. Voisin tehdä aikamatkan, jos se olisi mahdollista, vaikka esimerkiksi isovanhempieni nuoruuteen, eli 1920-50 luvuille.

7. Pakopaikkasi, onko sellaista?

Pakopaikkani olisi ehdottomasti,  paikka luonnon helmassa, jokin ihana metsä kesällä tai meren ranta aurinkoisena päivänä. Oma koti on myös pako- tai enemmänkin turvapaikka.

Tällä kertaa en haasta varsinaisesti ketään, mutta haasteeseen voi halutessa tarttua!

6 kommenttia artikkeliin ”7 kysymystä haaste!

 1. Lady of The Mess 17 helmikuun, 2015 / 8:12 pm

  Olipa kiva lukea vastauksiasi – etenkin, kun nuo kysymykset ovat alunalkaen minun eteenpäin laittamia;)Ja jännä on ollut näitä lukiessa huomata, että suurin osa haluaisi elää nimenomaan tässä ajassa – ja koti on suurimmalle osalle se tärkein turvasatama;)Eikä tuo Samulikaan hassumpi ole;)

  Tykkää

 2. Johanna 18 helmikuun, 2015 / 8:43 am

  Kiitos doppwoman! Koira on kyllä ihana, harmi vaan kun alkaa olemaan jo aika vanhus…

  Tykkää

 3. SatuTalo 18 helmikuun, 2015 / 7:03 pm

  Kiva, kun ehdit tehdä tämän:) Tuo aikamatka-juttu olisikin hyvä. Saisi käydä katsomassa, minkälaista ennen oli, mutta ei tarvitsisi jäädä.

  Tykkää

 4. Johanna 20 helmikuun, 2015 / 6:26 am

  Ai sinun kysymykset siis alunperin 🙂 Kukapa toisaalta haluaisi taaksepäin palata, kun virheistä ollaan opittu jo tähän päivään mennessä 😉 Samuli on kyllä niin karismaattinen esiintyjä ja vielä hieno ääni siihen päälle, tykkään…

  Tykkää

 5. Johanna 20 helmikuun, 2015 / 6:27 am

  Joo vaikuttaisi tarpeeksi turvalliselta vaihtoehdolta. Kiitos haasteesta!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s