Asua päivältä, jos toiseltakin

Tervehdys rakkaat lukijat ja kiitos ihanista kommenteista viime postaukseen. 
Reilu viikko on tainnut vierähtää, etten ole tänne blogin puolelle paljon joutanut, tai oikeastaan on ollut sellainen pieni mietintä tauko blogin suhteen. Mutta nyt hiukan etäisyyttä otettuani, olen saanut hieman lisää innostusta tähän tuohuun. 
Tällä viikolla on blogini synttärit, nimittäin tämä on ollut ”pystyssä” jo kaksi vuotta. Lauantaina on virallinen merkkipäivä. Tarkoitus olisikin synttäreiden kunniaksi järjestää jonkinmoinen arvonta loppuviikosta. Joten pysykääpä kuulolla. 🙂

Voihan jumankekka kuinka surkeita kuvieni laatu onkaan. Jotenkin olen ollut hieman pää painuksissa juuri sen vuoksi etten osaa/pysty tekemään niin laadukasta blogia, kuin haluaisin. Maasta on hyvä ponnistaa, eiköhän tässä vielä kehitytä.

Ei muuta, kuin aurinkoista tiistaita teille jokaiselle!

Asu 1: mekko h&m, housut only, huivi assessories
Asu 2: poncho marco polo, paita esprit, housut levis ja kengät wonders

15 kommenttia artikkeliin ”Asua päivältä, jos toiseltakin

 1. Jassuntassu syyskuu 15, 2015 / 10:32 am

  Kiva tunika eka asussa ja tokassa ihana boncho! Mietintäpäiviä olen minäkin viettänyt…Kiva, kun olet tullut takaisin \”linjoille\”. Ihana tuo teidän koiruus! Kivaa syksyistä viikkoa ♡

  Tykkää

 2. MarikaH syyskuu 15, 2015 / 10:43 am

  Ponchot on niin kivoja ja monikäyttöisiä, tykkään! Kummasti tämä bloggaaminen vaan pohdituttaa, vaikka onkin \”vain\” harrastus. Viime päivinä olen taas kaivautunut kuoppaan säälimään itseäni, kuinka ei ole mitään ideoita, ei lukijoita eikä koko bloggaamisessa tunnu olevan mitään järkeä. Ehkä se tästä taas. Tsemppaillaan me bloggaajat toinen toisiamme, kun jokaisella niitä synkkiä päiviä aina välillä on ❤ Pikkuhiljaa eteenpäin, eikös vaan!

  Tykkää

 3. Villa Kardemumma syyskuu 15, 2015 / 12:20 pm

  On tämä bloggaaminen oikeasti omituinen harrastus! Eihän tässä ole mitään järkeä, mutta hauskaa tämä kyllä on ja aika koukuttavaakin…Ihana koiruus sinulla.

  Tykkää

 4. Tiia K syyskuu 15, 2015 / 12:25 pm

  Höpsis olet ihana, nätti, sydämellinen ja vaikka mitä. ❤ Ihania ovat asusikin. Aurinkoa viikkoon ❤

  Tykkää

 5. Nanni syyskuu 15, 2015 / 2:38 pm

  IHania kuvia ja ihania asuja. Haluaisitkos joskus lähteä yhdessä ottamaan asukuvia kun samassa kaupungissa asutaan? Hyödyttäis molemmat. Oisko ideaa 😉

  Tykkää

 6. -anu- syyskuu 15, 2015 / 2:44 pm

  Kivoja asuja molemmat! Mistäs olet tuon ponchon ostanut, tuollaiselle olisi nimittäin täälläkin käyttöä? Tunnistan niin tuon blogia koskevan pohdintasi, minä olen vasta taipaleen alussa, mutta silti mietin, että mikäs tässä olikaan ideana ja järkevää? Kiva kuitenkin kun päätit jatkaa, tykkään blogistasi ja saan siitä kummasti virtaa myös omaani 🙂

  Tykkää

 7. Johanna syyskuu 17, 2015 / 5:51 am

  Kiitos Jassu! Ihan hyväkin välillä miettiä blogi-asiaa, että missä mennään nyt ja mikä on tulevaisuus. Koiruus on kyllä ihana ja välillä vähemmän ihana. Vanha koira jo, ensi keväänä 12-vuotias.Kiitos samoin, kivaa viikkoa! ❤

  Tykkää

 8. Johanna syyskuu 17, 2015 / 5:55 am

  Olen myös tykästynyt noihin ponchoihin ja isoihin huiveihin, niin kätevä lämmike vähän viileämmällä. Samanlaisia mietteitä, välillä tuntuu ihan typerältä ja ajattelee, että miten \”säälittävä\” tämä oma blogi on. Mutta näistä kivoista kommenteista saa onneksi voimaa jatkaa blogin parissa. <3Näin tehdään tsemppaillaan toisiamme, hyvä me!!!

  Tykkää

 9. Johanna syyskuu 17, 2015 / 5:56 am

  Kiitos! Koira on ihana mussukka!No sinäpän sen sanoit, ei mitään järkeä, mutta toisinaan palkitsevaa. Kivaa viikkoa!

  Tykkää

 10. Johanna syyskuu 17, 2015 / 5:59 am

  Voi kiitos Tiia! Olet kyllä yksi niistä monista inspiroivista ihmistä täällä blogimaailmassa, niin hauskoja ja kiinnostavia postauksia kirjoittelet. ❤

  Tykkää

 11. Johanna syyskuu 17, 2015 / 6:01 am

  Kiitos Nanni ❤ Olisi todellakin ideaa, mielellään lähtisin kuvailemaan kanssasi. Suunnitellaanpa. 🙂

  Tykkää

 12. Johanna syyskuu 17, 2015 / 6:04 am

  Ihana kommentti ja kiitos tuosta viimeisestä lauseesta, ihan mahtava, jos todella saat virtaa blogistani! Ponchon olen ostanut Raahesta eräästä liikkeestä, samoja marco polon ponchoja olen nähnyt stokkalla ja nettikaupoissa.

  Tykkää

 13. Nainen Talossa syyskuu 17, 2015 / 9:33 am

  Kauniita asuja. Harmaa tuntuu olevan nyt niin muodissa. :)Blogin kanssa tulee helposti riittämättömyys, jos alkaa vertailla it-taitojaan muihin. Täydellinen on toisaalta vähän tylsää ja oikein hienot sivut vaikuttavat helposti liiankin ammattimaisilta ja aikakausilehtimäisiltä. Minusta mielenkiintoisissa blogeissa saakin olla kotikutoisuutta :). Mukavaa loppuviikkoa!

  Tykkää

 14. Johanna syyskuu 17, 2015 / 5:16 pm

  Kiitos!Harmaata on nyt kaikkialla vaatteissa ja sisustuksessa. Onneksi tykkään siitä, ainakin toistaiseksi.Samoilla linjoilla, täydellisyys voi olla tylsää ja yllätyksetöntä. Taidanpa jatkaa tällä kotikutoisella linjalla. Kivaa viikonloppua!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s