Kevennystä

Lomasta huolimatta  on ollut hieman hiljaista blogin suhteen. Aina kun olisi ollut aikaa tulla tänne, olen tehnyt kuitenkin jotain muuta, ehkäpä hieman inspiraation puutetta ollut viime päivinä. Toisinaan tulee tunne, ettei tule mitään järkevää kirjoitettavaa tänne ja välillä tulee montakin ideaa mistä voisin kirjoitella, mutta ajanpuutteen vuoksi jää sitten kirjoittamatta. Pientä kriiseilyä siis blogin suhteen. 
Maanantaista lähtien olen ollut pienimuotoisella dieetillä, tämän kuvista näkyvän kirjan ohjeiden mukaisesti. Kyseessä kahden ruotsalaisen kaunokaisen kirjoittama hyvinvointi kirja, jossa on ohjeita liikkumiseen ja terveelliseen ruokavalioon. Samantyylisiä kirjoja löytyy kirjakaupoista pilvin pimein. Vaikka tämä onki vähän hieman  kliseinen, mutta innostuin kovasti nimenomaan ruokaohjeista ja jonkin verran myös kotijumppa ohjeista.
Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut ruokavalion muutosta keveämpään suuntaan, mutta oikeastaan mitkään muut ruokavaliot tai dieetit eivät ole saaneet minua innostumaan. Kun taas tämän kirjan ruuat ovat enemmän makuuni. Paljon kasviksia, kalaa, marjoja, hedelmiä, lihaa jne. 
Tänään on viides päivä menossa keveämmällä ruokavaliolla, ja puntari näyttää jo nyt kilon vähemmän. Juuri näin se pitää mennäkin, nopeasti tuloksia tai minun kärsivällisyys ei riitä 😉 Vaikka puntarihan ei saisi olla se mittari, mutta kyllähän se jotain kertoo, kun nyt jo tuloksia havaittavissa. 
Ainoa tavoite ruokavalion muutokselle ei ole pelkästään keventäminen, vaan myös niveltulehduksen lieventäminen, josko tällä olisi apua siihen.

 Rentouttavaa Pääsiäistä!

14 kommenttia artikkeliin ”Kevennystä

 1. Meidän elämää/ Anu 25 maaliskuun, 2016 / 8:34 am

  Täytyykin tutustua tuohonbkirjaan, keventäminen on ollut mielessä täälläkin, mutta toteutus vielä uupuu :D. Kivaa pääaiäisen aikaa sinne!

  Tykkää

 2. Tiia K 25 maaliskuun, 2016 / 1:33 pm

  Zemppiä kevennykseen, helppoa ei ole koskaan ja ehkä vaikeinta on se päätös ja siinä vielä pysyminen. Mukavaa pääsiäistä ❤

  Tykkää

 3. Nanni 26 maaliskuun, 2016 / 6:03 am

  Itse olen taistellut syömiseni kanssa nyt useamman kuukauden. Puntarilla en ole nyt käynyt mutta olo tuntuu kevyemmältä (liekö uskottelua vain). Harmittaa eilinen repsahdus mutta eikös sitä joskus saakin hieman löysätä otetta ja nauttia herkuista kunhan palaa takaisin ruotuun.

  Tykkää

 4. Jassuntassu / My life 27 maaliskuun, 2016 / 7:56 am

  Tuo kirja vaikuttaa kivalta! Täällä kans ollut keventelyä, mutta nyt pääsiäinen on mennyt herkutellessa…

  Tykkää

 5. Johanna 27 maaliskuun, 2016 / 11:52 am

  Kannattaa tutustua, kivoja reseptejä tosiaankin. 🙂

  Tykkää

 6. Johanna 27 maaliskuun, 2016 / 11:54 am

  Helppoa ei ainakaan, mutta kivasti on mennyt tähän asti. 🙂 Päätöksessä pysyminen on vaikeaa ja just kun on kaikkia herkkujakin tarjolla.

  Tykkää

 7. Johanna 27 maaliskuun, 2016 / 11:55 am

  Löysätä pitää välillä. Pienet repsahdukset eivät onneksi haittaa. 🙂

  Tykkää

 8. Johanna 27 maaliskuun, 2016 / 11:57 am

  Kirja on kyllä kiva, suosittelen tutustumaan. Aika erilaisia reseptejä kuin esim Jutan superdieeteissä sun muissa. Kirjassa korostetaan nimenomaan terveellisiä ja puhtaita raaka-aineita.

  Tykkää

 9. Villa Kardemumma 27 maaliskuun, 2016 / 12:42 pm

  Oletko tutustunut Hyvän olon hormoonidietti- kirjaan? Minua se kiinnostaa siinämäärin, että taidanpa ostaa.Olo alkaa keventyä vähitellen, sillä viiden viikon ja kahden antibioottikuurin jälkeen olen taas päässyt juoksemaan. Jes!Keittiöremppakin saatiin valmiiksi eli hymyyn on aihetta:)

  Tykkää

 10. Johanna 28 maaliskuun, 2016 / 8:15 am

  En ole tutustunut, mutta kuulostaapa mielenkiintoiselta! Hienolta se teidän keittiö näyttikin, en ihmettele, jos hymyilyttää. 🙂

  Tykkää

 11. SannaA/ Männikön kuulumisia 28 maaliskuun, 2016 / 9:42 am

  Minä olen koko tämän vuoden noudattanut pääpiirteissään alku.fi -ruokavaliota. Gluteeniton, maidoton, sokeriton. Paitsi että nyt viikonloppuisin löysään sen verran, että on käyty välillä pitsalla/ hampurilaisella ja karkkiakin olen syönyt. Mutta kyllä sen olosta huomaa kun ruokavaliosta poikkeaa. Tämä ruokavalio on tuntunut tosi helpolta. Joka aterialla syödään kasviksia/ marjoja, proteiinia ja hyvää rasvaa (pähkinät ym.). Yhdellä aterialla mukana myös hiihihydraatteja (minulla lähinnä riisiä). Ruokalu neljästi päivässä, mikä on sopinut minulle tosi hyvin :).

  Tykkää

 12. Johanna 28 maaliskuun, 2016 / 5:43 pm

  Täytyypä tutustua tuohon! Nimenomaan helppous on kaiken a ja o. Kuulostaa aika samantyyppiseltä kuin mitä olen nyt noudattanut. Niin se pitää ollakin, että välillä vähän löysää ruokavalion suhteen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s