Joulukalenteri luukku 3

Luukku kolmesta löytyy talvisia kuvia Oulusta. Täällä on sadellut lunta nyt muutamana päivänä, toivottavasti lumet säilyy jouluun saakka. Kaupungilla on nykyään ihan hienot jouluvalot, aikaisemmin jouluvalot olivat keltaiset tähdet, jotka olivat aika vaatimattomat nykyisiin verrattuna. 
Aittatori on kivan näköinen myös talvella, jouluinen tunnelma tulee pelkästään siitä, että on tullut lunta. Aittatorilla on muuten kivoja putiikkeja esim. Life style nordic ja By Pias, unohtamatta pannukakkutaloa.

Oululaista uutta kauppakeskus Valkeaa koristaa hienon näköinen valorusetti.

Mukavaa lauantai iltaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s