Joulukalenteri luukku 8

Luukku kahdeksasta paljastuu joululehdet, lähinnä sisustukseen liittyvät lehdet. Yleensä ostan jonkun joululehden, josta saan uutta inspiraatiota joulutunnelman luomiseen. Tykkään katsella kauniita sisustuksia ja koristeita, mutta jos alan lehden ohjeen  mukaan tekemään vaikka koristeita, niin arvatenkin lopputulos on kaikkea muuta kuin esimerkin mukainen. Joten jätän askartelut suosiolla toisille. Vielä ei ole tullut vastaan sellaista diy:tä, johon olisin ollut itse tyytyväinen.

Tykkään eniten ruotsalaisista ja tanskalaisista jouluaiheisista sisustuslehdistä. Mielestäni niissä on juuri sellainen tunnelma, ettei olla yritetty liikaa sisustaa, vaan kodit näyttävät asutuilta ja vähän huolettomilta. Paljon vanhoja taloa, joissa on säilytetty ajan henki.

Ostatko sinä joululehtiä?

2 kommenttia artikkeliin ”Joulukalenteri luukku 8

  1. Meidän elämää/ Anu 9 joulukuun, 2016 / 6:13 am

    Minä olen onnistunut vanhat joululehteni jemmaamaan johonkin, säästelen niitä aina vuodesta toiseen. Jonkun uudenkin voisi kyllä ostaa, ehkäpä tänä viikonloppuna juhlittavien synttäreiden jälkeen voisi vihdoin keskittyä joulun valmisteluun. Mukavaa joulun odotusta sinne!

    Tykkää

  2. Johanna 9 joulukuun, 2016 / 8:40 pm

    Minullakin on vanhat jemmassa, ne on mukava kaivaa esille, kuvat ja jutut tuntuvat kuin uusilta, kun ei niitä ole vuoteen katsellut. .)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s