Joulukalenteri luukku 12

 Joulukuusi ja sen koristelu on hyvin olennainen osa joulun tunnelmaa. Meillä on kuusi ollut aina se aito ja oikea. Muovikuuset näyttää hienoilta ja täydellisiltä, mutta tuoksu on myös osa tunnelmaa ja epätäydellisyys, se että kuusi on joka vuosi erilainen.

Kuusen koristelussa suosin aika vaatimatonta linjaa ja tärkeimmät koristeet ovat valot. Erilaiset ja eriväriset nauhat eivät tällä hetkellä ainakaan miellytä. Vaan pallot ja muut roikkuvat koristeet ovat suosikkeja. Sekä lasten tekemät jutut ovat myös super ihania. Kuusi koristellaan meillä aaton aaton iltana tai aatto aamuna.

Millaisista koristeista pidät? Suositko aitoa vai tekokuusta?

kuvat: pinterest

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s