Joulukalenteri luukku 19

Pojat saivat leipoa tänään pipareita ja samalla kuunneltiin joululauluja. Yleensä illalla nämä kaksi viikaria leikkii railakkaasti ja äänekkäästi näin iltaisin ja ihan hirvittää, että miten mahtaa uni tulla. Mutta tänään oli ihan toinen meininki, varsinkin vanhempi leipoi keskittyneesti, niin ettei minun juuri tarvinnut osallistua.

Pojat odottelee kovasti jouluaattoa, niinkuin kuuluukin. Joulupukkiin uskotaan täysillä, välillä mietin, että onko mitään järkeä huijata lapsukaisia koko pukki jutulla, mutta mukana mennään tässä ”huijauksessa”. Totuus tulee ilmi keskimmäiselle varmaan aika pian.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s