Ketäs siellä ruudun toisella puolella on?

Nyt alkaa olemaan postaustahti oikeanlainen, se kerran kuussa on todellakin liian vähän, jos meinaa saada pysymään lukijoiden mielenkiinnon yllä. Olisinkin nyt kiinnostunut siitä millaisia lukijoita siellä ruudun toisella puolella on ja millaisia postauksia haluaisit minun kirjoittelevan. Asupostaukset ovat tähän mennessä olleet niitä suosituimpia ja niitä on tulossa, kun vaan saan aikaiseksi kuvata, on nimittäin erittäin haastavaa saada onnistuneita kuvia, arvatenkin itsekriittisyydestä johtuen.

 Hauska huomata miten täällä pohjoisessa ollaan etelää jäljessä ainakin mitä tulee omenapuiden kukintaan. Täällä on kukinta parhaillaan menossa. Meidän omenapuu teki ennätysmäärä kukkia, puu onkin kitunut monta vuotta ja pari vuotta sitten rusakot söivät talvella oksien päät, sen seurauksena puu on alkanut tehdä kukkia ja omenoita. Ihan mahtava luonnon oma omenapuun leikkaus systeemi.

  takki h&m, paita jackpot, housut esprit

Toivoisin että kertoisitte itsestänne tai jos et halua, niin kerro ainakin toiveita millaisia postauksia toivot jatkossa. Ja hei, jos kirjoittelet omaa blogia linkitä se ihmeessä kommentti kenttään!

5 kommenttia artikkeliin ”Ketäs siellä ruudun toisella puolella on?

 1. Nanni 18 kesäkuun, 2017 / 2:34 pm

  No minuthan sie muru jo tiedätkin. Itse tykkään hurjasti elämää pohdiskentelevista postauksista vaikkei ne olisikaan mitään iloista, mutta elämähän ei aina olekaan niin ruusuista. Meniköhän mulla omppujen kukinta sivu suun kun olin viikonlopun Tampereella Tuijaa Satulinnasta moikkaamassa.

  Tykkää

 2. Anu 19 kesäkuun, 2017 / 7:55 am

  No minähän se täällä käyn lueskelemassa, vanha tuttu 🙂 Minä tykkään kaikenlaisista postauksista, asut on kivoja, mutta mielellään muutakin elämää, enemmän tai vähemmän syvällistä, mitä milloinkin sattuu syntymään!

  Tykkää

 3. Johanna 22 kesäkuun, 2017 / 7:11 am

  Kiitos Nanni! Tykkään myös syvällisemmistä jutuista blogeissa, itsellä täytyy olla sopiva fiilis sellaisen kirjoittamiseen. Välillä häiritsee blogien pintapuolisuus, mitä itsekin harrastan, mutta toisaalta on kiva lukea kevyttä ja kirjoittaa sellaista.

  Tykkää

 4. Johanna 22 kesäkuun, 2017 / 7:13 am

  Kiitos Anu, tuttujahan tässä jo ollaankin. 😊 Fiiliksen mukaan kirjoittelen jatkossakin. Ihanaa juhannusta!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s