Champs ja kääretorttu

Moikka vaan!

Tässäpä tulisi sunnuntai kuulumisia. Tänään aloitin päivän liikunnallisessa merkeissä, menin heti aamusta salille ryhmäliikuntatunnille nimeltä Champs. Champs tunti on sellainen, jossa on lihaskuntojuttuja ja myös aerobista liikuntaa. Tykkään tunnista kyllä kovasti:)kuva Pinterest

Nyt olen käynyt tällä tunnilla muutamia kertoja, tämä on ollut kivaa vaihtelua ainaiselle body pumpille ja spinnaamiselle. Mutta tänään ei ollutkaan niin kivaa, kun yhdessä ”hyppely” osuudessa pohkeeni kramppasi tai revähti, josta olenkin toipunut tämän päivän. Toivottavasti pohje kuntoutuu pian niin pääsen takaisin liikunnan pariin.

Olenkin tässä parin viikon ajan syönyt terveellisemmin ja monipuolisemmin kuin aikaisemmin.   Eron olen  jaksamisessa juurikin ryhmäliikuntatunneilla ja miksei myös arkisissa askareissa. Niin ja olen yllättynyt kuinka paljon tosiaan voikin syödä kun syö terveellisesti:)

Nooh, ettei nyt menisi liian terveelliseksi, päätin sitten jumpan päälle tehdä kunnon mustikkaisen kääretortun. Ah niin hyvää:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s