Äitinä olemisen sietämätön keveys

Moi vaan!

Miten onnistuu äidiltä bloggaus? Tai mikä tahansa aikaa vaativa toimenpide? No ei oikein mitenkään;) Tuttua varmaan meille jokaiselle äidille, jos yrität hetken aikaa tehdä jotain, no vaikka surffailla netissä etsimässä uusia kenkiä, vaatteita edes lastenvaatteiden shoppailu ei onnistu;D Miten saat itselle aamulla ulkovaatteet päälle, kun vauva itkee vaunun kopassa ja keskimmäinen etsii lapasia ja kiukuttelee milloin mistäkin asiasta. Taas ollaan myöhässä.

Äitinä oleminen kasvattaa ainakin kärsivällisyyttä isolla K:lla, (tietysti myös hauista, jos kannat alle yksivuotiasta)

Organisointikyky ja ahkeruus olisi tervetulleita tänne, varsinkin juuri ahkeruus. Kun vauva nukkuu olisi mahdollista järjestellä ja siivota jne. useasti aika menee kuitenkin joihinkin kivoihin omiin juttuihin. Toisaalta mielestäni on tärkeää meille äideille saada sitä omaa aikaa edes hetken päivässä, jaksaa sitten paremmin arjen moni muotoisuutta. Olkoot sitten vähän sekaista ja sekavaa, etsitään sitten aamulla kiireessä ne lapaset;)

Nuorimmaisella riittää touhua
 
 
Pieni kaivurimies

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s