Päivän asu

Moikka!

Toivottavasti teillä on ollut tänään kiva päivä! Tänään Oulussa on ollut ihanan aurinkoinen syyspäivä. Vielä voi nauttia näistä kauniista päivistä, kun pian alkaa räntäsateet vai voiko räntäsateista nauttia?

Tänään otin ensimmäisiä asu kuvia, hauskaa puuhaa:) Minulla ei ole vielä järjestelmä kameraa, vaan ihan tavallinen kamera ja IPhone kamera, näillä mennään toistaiseksi.Mukavaa illan jatkoa ruudun toiselle puolelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s