Torstain asua

Tänään on ollut ihan perjantai fiilis, otsikkoonkin meinasin laittaa ensin perjantain. Huomenna onkin sitten juhlapäivä. Itsenäisyyspäivä taitaa mennä aika pitkälti ihan kotona rauhallisissa merkeissä. Illalla katsotaan  linnanjuhlia tai ainakin minä katson, ei meillä muita taida niin paljon kiinnostaa. Kiinnostavinta linnan juhlissa on mielestäni lähinnä  pukuloisto. Tänä vuonna pukukoodi on kuulemma hieman  rennompi (vai olenko oikeassa), jännä nähdä mitä se tuo tullessaan?
Tästä onkin hyvä siirtyä todella rennompaan pukeutumiseen;), casual thursday ainakin minulla. Vaikka taitaa olla lähinnä jokapäiväistä tämä rento vaatetus. 

Hups, sain tähän ensimmäiseen kuvaan ihan vahingossa tällaisen lumisateen. Aika taitavaa;)

Kuvien ottajana toimi meidän reilu neljävuotias, joka osasi ottaa kyllä ihan hyviä kuvia. Huomasin tässä ettei meidän pihalta löydy yhtään sellaista paikkaa, missä ei olisi joku paikka vähän rempallaan. No eipä anneta sen häiritä.

Kivaa iltaa kaikille ja ihanaa huomista Itsenäisyyspäivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s