Piparkakkuja ja kuusipuuta

Joulukuu tuntuu menevän ihan hurjaa vauhtia, aatto on täällä ihan pian. Kovasti pitäisi olla jo ostamassa lahjoja ja suunnitella joulun ruokia. Minulla on vähän sellainen hidas syttyminen tähän joulunaikaan ja oikeastaan joulu tulee aina vähän yllättäen.  Useast on joidenkin lahjojen ostaminen jäänyt  aatto aamulle, toisaalta silloin ei ainakaan ole enää kaupoissa ruuhkaa.

Voi kunpa osaisi ajoissa joulutouhut  valmiiksi, ettei  jättäisi kaikkea viimeiselle viikolle. Jotenkin aina ajattelee, että kyllä tässä vielä ehtii. Ja odotan inspiraatiota ehkä liian kauan. Tänä vuonna voisikin yrittää sytyttää inspiraatiota, niin että järjestelmällisesti aloittaisi joulun järjestelyn, ostaisi lahjat ajoissa, tekisi ruuat hyvissä ajoin ja sitä rataa.

Tänään saimme kuitenkin leivottua pipareita, jotka tuskin säilyvät jouluun asti.
Tänä jouluna kuusen laitto on hieman haasteellisempaa johtuen meidän nuorimmaisesta. Hän suuntaa  todennäköisesti kuusen luokse ja mahdollisesti kaataa sen. Niinpä olemmekin miettineet pienempää kuusta, joka olisi korissa, niin ettei siihen pääse ainakaan lattialta käsiksi. Tai kuusen voisi laittaa pöydälle, niin kuin teimme aiemmin keskimmäisen ollessa vauva. Joskus meillä on kuusi kaatunutkin, tosin kaataja oli meidän pentukoira, ja kuusikin taisi olla sen verran vino, että kaatui helposti.
 Olisko teillä ideoita, miten kuusen voisi laittaa vauva perheessä?

2 kommenttia artikkeliin ”Piparkakkuja ja kuusipuuta

  1. H 12 joulukuun, 2013 / 8:45 pm

    Meillä I on pari kertaa ryöminy kuusen luo oksia repimään mutta vissiin pistäny ku ei oo useammin 😀 Mutta se hiivatin kuusenlamppujen johto. Ei koko olkkarista löydy mitään niin mielenkiintosta. Siitä sitä pitää olla jatkuvasti hakemassa pois.. :/ p.s. oon jo hankkinu kaikki lahjat 😉

    Tykkää

  2. Joanna 13 joulukuun, 2013 / 11:58 am

    Ihana I:) Eli siis teillä onkin se johto mielenkiintoisempi kuin kuusi 😉 Jotenkin arvasin, että olet lahjat jo ostanut, kivat sulle;) Saako M haluamansa?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s