Hiusasiaa…

Huomenna pääsen vihdoin ja viimein kampaajan tuoliin. Nyt vaan pitäisi päättää, mitä niille hiuksille haluasi tehdä. Ottaako raitoja tummempia vai vaaleampia? Leikkaako vähän vai leikkaisiko nyt reilummasti? Argh, aina sama juttu, kuitenkin palaan sieltä, sama väri ja vain hiukan lyhyempänä.

Olisi mahtava juttu, jos minulla olisi, sellainen kampaaja, joka osaisi ikäänkuin puolestani päättää, millaiset hiukset  minulle nyt pitäisi leikata ja millainen väri. Voisiko mennä kampaajalle ja sanoa, tee niinkuin näät parhaaksesi. Ei uskalla, olen nimittäin nuorenpana kokenut niin monta tukka kriisiä, että ei kiitos enää. Täytyisi luottaa kampaajaan 100 prosenttisesti, että niin tekisin.

Minulla on ollut tällaiset pitkät hiukset noin 30-vuotiaasta lähtien eli yhdeksän vuotta, olen monesti miettinyt lyhyempää mallia, mutten ole vaan uskaltanut leikata. Muutaman kerran minulla on ollut melkein polkkapituiset hiukset, silloin olen alkanut taas kaipaamaan pitkää lettiä.

Tässä on vielä ilta aikaa miettiä millaiset hiukset haluaisin.

Vasemmalla olevassa kuvassa on ihanat sävyt hiuksissa, oikeanpuoleisessa kaunis leikkaus.

Vasemmalla puolella ovat minun hiukset, oikealla puolella on kaunis sävy ja leikkaus. Voisi olla minun uusi leikkaus ja väri, ei kovin suuri muutos. En taida olla ihan vielä valmis polkkaan 🙂 Sitä odotellessa.

Millaisia kampaamo kokemuksia sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy? Olisi kiva kuulla 🙂

6 kommenttia artikkeliin ”Hiusasiaa…

 1. Anonyymi 22 tammikuun, 2014 / 12:54 pm

  Leikkaa tommonen ylipitkä polkkis eli tuo Jennifer-tukka…tuo on yli-ihana!! Jos en ois ite käynyt vasta kampaajalla niin leikkauttaisin itsekin samanlaisen 🙂 -T-

  Tykkää

 2. Joanna 22 tammikuun, 2014 / 1:42 pm

  Se on kyllä ihana, sopii hyvin Jenniferille….. Voi hitsit, uskaltaiskohan. 😉

  Tykkää

 3. Joanna 22 tammikuun, 2014 / 1:51 pm

  Oon oikeastaan jo aika kyllästynyt tähän pitkään lettiin, että vaihtelu on tervetullutta 🙂

  Tykkää

 4. Anonyymi 22 tammikuun, 2014 / 4:43 pm

  Uskaltaa!! Tuohan ei kuitenkaan ole lyhyt malli, joten nopsasti kasvattaa pitkän tukan, jos ei miellytäkään ihtiä 🙂 -T-

  Tykkää

 5. Ansku 22 tammikuun, 2014 / 6:47 pm

  Kivat on noi lyhyet ja pidemmissä ekassa kuvassa on kivat raidat. Minä pyrin aina laittamaan silloin tällöin ruskeita raitoja vaaleiden sekaan. Nyt on taas sellainen vähän liian vaalea. Sävyjä on vaikea kampaajalla valita (vaikka olen itse toiselta ammatiltani kampaaja : D) Tosiaan hyvä ja idearikas kampaaja olis ihana! Usein paikkailen kotona kampaamon jäljiltä joko väriä tai joskus jopa mallia! Pitkiä hiuksia yritän pitää koska olis kiva tehdä nopeita kivoja nutturoita….hmmm miksköhän en juurikaan koskaan ehdi/viitsi tehdä!

  Tykkää

 6. Joanna 24 tammikuun, 2014 / 11:26 am

  Sama syy minullakin on pitkien hiusten pitämisessä saa helposti muunneltua. Vaikka harvemmin niitä nutturoita kuitenkaan tulee tehtyä, enemmänkin hiukset ponnarille ja menoksi. Hiusten vaalentaminen on suorastaan tähtitiedettä, harvoin tulee sellainen lopputulos, mikä on täydellinen 🙂 Kiitos kommentistasi Ansku!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s