Suu sammakot :)

Asua värikkäillä housuilla ja arskatkin pääsi kuvaan 🙂

Pääseekö teiltä koskaan sammakoita suusta? Minulla ainakin pääsee. Nyt kun palasin töihin, on minun jälleen pitänyt osata käyttäytyä ihmisten ilmoilla. Kaikillahan ei tietenkään voi olla samanlainen huumorintaju kuin itsellä. Tämän tästäkin huomaan, että sanomiseni/vitsailu, ei välttämättä aina sovi aikaan ja paikkaan. Tai sopii ,mutta muut ei välttämättä ymmärrä;). Saatan sanoa jotain ja huomaan vasta sanottuani, että tämähän voi loukata toista, vaikka sellainen tarkoitus ei todellakaan ole. Aika vaikeita asioita, ja kaikkiahan ei voi kuitenkaan miellyttää ja sanomisia voi tulkita niin monella tapaa. Olen ehdottomasti kuitenkin sitä mieltä, että leikkimielisyyttä ja huumoria täytyy olla aina tilanteesta ja ajasta riippumatta, vai mitä olette mieltä?
Hauskaa päivää!

4 kommenttia artikkeliin ”Suu sammakot :)

 1. tiina 2 huhtikuun, 2014 / 10:16 am

  Onpa ihanan pirteä asu! Tykkään kovasti! Ja täytyy tähän samaan kommentoida siitä uudesta kevättakistasi, tosi kaunis!!! Multa pääsee sammakoita kyllä usein. Yritän aina miettiä, etten lipsauttelisi mitään mutta hölö mikä hölö.. Minkäs sitä luonteelleen voi.. Ja usein nuo lipsautuksen on sellaisia hyväntahtoisia, että eikai se niin vaarallistakaan ole 😀

  Tykkää

 2. Joanna 2 huhtikuun, 2014 / 10:50 am

  Kiitos mukavasta kommentistasi ja kehuista! Ei ole vaarallista, joskus voi joutua selittelemään;) Tai parhaimmassa tapauksessa vain naurattaa molempia osapuolia.

  Tykkää

 3. Ansku 4 huhtikuun, 2014 / 5:36 pm

  Kiva asu! Terv yksi toinen suurisuu 😉

  Tykkää

 4. Joanna 6 huhtikuun, 2014 / 5:31 am

  Kiitos Ansku! Sielläkin siis suurisuu 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s