Veljen mökki

Aurinkoista sunnuntaita!

Kävin eilen poikien ja äitini kanssa kuvailemassa veljeni kesäpaikkaa. Mökki on siiretty nykyiselle paikalleen muutama vuosi sitten. Mökki on alunperin äitini koti, josta pirtti on ainoastaan jäljellä. Todellakin täydellinen kesänvietto paikka rauhallisine ympäristöineen ja hirsitupineen. Tuollainen hirsirakennus on kuumana kesäpäivänä mainio olosuhteiltaan, koska tupa pysyy suhtkoht viileänä,  vaikka ulkona olisikin +30 C. Muutama vuosi sitten pääsimme viettämään tänne perinteistä perhejoulua, mitä parhain paikka tähän tarkoitukseen.

Mökki on entisöity perinteitä kunnioittaen, huonekalut on pääsääntöisesti vanhoja ja talon värimaailma ja makuuhuoneen tapettikin on valittu ajanhenkeä mukaille. Pihalla komeilee puulämmitteinen sauna. Heh, tämähän kuullostaa ihan myynti-ilmoitukselta, ainut mitä sinne voisi vielä kaivata olisi uintipaikka 😉 Ei voi muuta kuin hattua nostaa veljelleni, niin ison työn hän on mökin eteen tehnyt.

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Huomenna asua tämän päivän synttäreiltä, joten pysykää kanavalla;)

6 kommenttia artikkeliin ”Veljen mökki

 1. Anonyymi 6 huhtikuun, 2014 / 4:58 pm

  Onpa mahtava mökki, ihanan perinteinen ja tunnelmallinen! -T-

  Tykkää

 2. SannaA 6 huhtikuun, 2014 / 8:00 pm

  Hyvin olet saanut kuviin mökin tunnelmaa :). Olen samaa mieltä, ihana paikka!

  Tykkää

 3. Ansku 11 huhtikuun, 2014 / 5:45 pm

  Kyllä kelpais tuollainen mökki. Ihana!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s