Sunnuntaista asua

Kuvissa eilisillä lastensynttäreillä käyttämääni asua. Tuollainen hihaton mekko/tunika on juuri sopiva juhliin, jossa tulee yleensä kuuma vuoden ajasta riippumatta. 

Täällä on vietetty tavallista maanantaita. Vähän sellainen Karvinen olo ollut, i hate mondays meininkiä. Vaikka kuinka yritin viritellä positiivisiä ajatuksia, ei vaan kertakaikkiaan onnistunut. No oikeastaan tämä tunnetila johtunee suurimmaksi osaksi, siitä kun nuorimmainen keksi herätä tähän päivää jo 4:30. Siitäpä se sitten lähtikin menemään vähän niin ja näin. Väsyneenä töissä ja kaikki pienetkin vastukset tuntuvat suurilta. Mutta eipä lannistuta siitä, eipä ne kivat päivät tuntuisi niin kivoilta, jos ei olisi näitä vähemmän ”kivoja” päiviä välillä. Nyt jo pienten päikkäreiden jälkeen olo on paljon parempi.

Loppuun vielä mielestäni kaunis kuva kahdesta joutsenesta merellä. Jotenkin ihana tunnelma tässä, vaikka kuva onkin huonolaatuinen. 🙂

Kivaa viikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s