Pientä pintaremonttia

Saimme kuin saimmekin viikonloppuna uudistettua olohuonetta, josta edellisessä postauksessa vähän mainitsinkin. Perjantai-illan ratoksi tyhjensimme olohuoneen kokonaisuudessaan maalausurakkaa varten. Lauantaina kävimme ostamassa maalin seiniin ja kattoon. Saimme maalattua lauantaina katon ja seinät osittain. Seinien värin piti olla harmaa, mutta maalatuamme seiniä osittain, näytti seinä ihan vaalean violetin ja sinisen risteytykseltä. Sävy näytti värilastussa mielestäni ihan harmaalta, mutta seinässä väri oli kuitenkin enemmänkin violetti. 
Sunnuntaina  hieman perehdyttyämme harmaan värisävyn valintaa, löytyi kuin löytyikin täydellinen harmaa sävy, joka oli tikkurilan värisävy nimeltään laasti. Eilen illalla saimme huoneen kutakuinkin valmiiksi ja tänään aamulla vielä jatkettiin, nyt vain taulut ja verhot puuttuu. Siinäpä se viikonloppu hurahtikin maalaus ja sisustuspuuhissa.

2 kommenttia artikkeliin ”Pientä pintaremonttia

  1. tiina 14 huhtikuun, 2014 / 4:27 pm

    onpas kivan värinen seinä! Maalisävyn valitseminen on kyllä aina ihan arpapeliä…

    Tykkää

  2. Joanna 14 huhtikuun, 2014 / 6:42 pm

    Niin totta. Pitäis aina ostaa ensin useamman sävyä pieniin purkkeihin ja sitten vasta päättää. Miten voikaan tavallisen harmaan värin valinta olla niin vaikea. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s