Tänä päivänä

Mitäs tänään; olen tehnyt tämän viikon ainoan työpäivän, joka oli vielä kaiken lisäksi ihan lyhyt päivä. Kuullut ihmeellisen ajatuksen, ”opiskelijaa ei kannata kehua, koska hän voi ylpistyä siitä”. Potenut muutaman kuukauden kurissa ollutta polvivaivaa :(. Ollut iloinen mukavien työkaverien näkemisestä. Ollut iloinen lasten kanssa. Tuskaillut jo vähän kuumottavaa auringon paistetta täällä sisällä. Ollut hieman väsynyt. Yritänyt olla syömättä herkkuja (okei, pari suklaapalaa otin). Syönyt ratatoullea ja lihapullia. Laiskotellut ja surffailut netissä. Ottanut näitä kuvia. Yritänyt esittää vakavaa, vaikka salaa olen hieman nauranut. Ollut vähän äkäinen miehelleni ja lapsille, mutta myöskin vastaavasti kiltti. 😉

Siinäpä ne tärkeimmät, mitä teille kuuluu tänään?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s