Summer party

Viime perjantaina oltiin täällä Oulussa summer partyissa, hauskat partyt kaikenkaikkiaan, ainut mitä jäin kaipailemaan oli lämmin aurinkoinen sää. Summer Partyt olivat ysäri festarit nallikarissa, joissa esiintyjiä kultaiselta -90 luvulta Bad Boys Bluesista Neljään Ruusuun. Mielettömiä esiintyjiä, heistä eniten mieleeni oli Neljä Ruusua. Vaikka en siitä aikoinaan tykännytkään, kuulosti niin hyvältä  ja paljon tulvi mieleen ihania muistoja nuoruudesta.

Etkot oli meillä ja ne vietettiin niin ikään 90-luvun hengessä, muistelemalla nuoruutta ja kuunneltiin samalla sen ajan biisejä. Aivan mahtava ilta kaikenkaikkiaan ja mitä parhaimmassa seurassa, kiitos vaan H ja P!

2 kommenttia artikkeliin ”Summer party

  1. Anonyymi 8 heinäkuun, 2014 / 10:02 pm

    Kiitoksia teille mitä mukavimmasta seurasta ja illasta, 🙂 ! -H&P-

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s