Huh hellettä!

Hyvää huomenta!
Lämpö on todellakin hellinyt meitä viimeaikoina. Sunnuntaille on luvattu +30 astetta, ei hullumpaa. Silloin viimeistään täytyy heittää talviturkki, ennen kuin vedet jälleen kylmenevät.  Loman alkuun vielä viikko, ei enää kauaa. Toivottavasti lämmintä riittää myös silloin.
Helteitä ollaan vietetty lähinnä kotosalla, miehen ollessa töissä. Välillä ollaan käyty kävelyllä meren rannalla ja samalla koiraa uitettu. Leppoista elämä näin kesällä. Siivoileminen ja ruuanlaitto tuntuu välillä ylivoimaisilta tehtäviltä näin kuumalla. Niinpä aikaa ollaan vietetty enenmmänkin ulkona, niin tekemättömät työt eivät ole olleet näkyvissä, kätevää, eikö totta;). 
Asua viikolta; raitamekko Boomerang, kengät H&M, laukku Gabor

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s