Barcelona, I miss you already ;)

Barcelonan reissu on nyt jo takana. Tässä muutamia kuvia teillekin reissulta. Ihana matka kaikenkaikkiaan ja todellakin kaipaan sinne jo takaisin. Sykkivä kaupunki, täynnä elämää, niin erilaista kuin meillä täällä pohjoisessa. Hetken aikaa mene ennenkuin toipuu tästä huumasta;)

Lyhyen loman aikana ehdimme kierrellä kaupungissa ihan mukavasti, varsinkin kun tutustuimme kaupunkiin sellaisella temmolla, mikä olisi lasten kanssa ollut mahdottomuus. Maltoimme tuskin käydä hotellilla nukkumassa. Katseltavaa oli vaikka kuinka paljon ja tunnelma oli kaupungissa ihana. Iltaisin kävimme syömässä hyviä ruokia, sangriaa ja mojitoja hörppäsimme välillä janon ehkäisemiseksi. Rentoa ja iloista meininkiä riitti aamusta iltaan. Kävimme myöskin palvomassa rannalla aurinkoa ja pulahtamassa välimeressä. Aurinkorasvan jäädessä hotellille, saimme myöskin hieman toivottua enemmän punaista väriä. 😉 Barcelonassa yhdistyy näppärästi kaupunki ja rantaloma samalla. Suosittelen 🙂

Mukava loma kaikenkaikkiaan, vaikka lapsia olikin ikävä varsinkin iltaisin.

4 kommenttia artikkeliin ”Barcelona, I miss you already ;)

 1. Tiia K 31 heinäkuun, 2014 / 8:19 pm

  Barcelona on niin ihana kaupunki. Siellä on kaikkea ja myös lapsille. ❤ Kolme peräittäistä kesää siellä tullut vietettyä aikaa, tänä kesänä pidetty taukoa, mutta nyt sinne ikävä. :)Aurinkoista viikonloppua!Tiia

  Tykkää

 2. Johanna 3 elokuun, 2014 / 6:20 am

  Kyllä, todella ihana kaupunki. Toivottavasti pääsee sinne uudestaankin. 🙂 Kiitos kommentistasi Tiina!

  Tykkää

 3. Ansku 6 elokuun, 2014 / 5:58 pm

  Barcelona on meillekin tuttu kohde, tykättiin kovasti!

  Tykkää

 4. Johanna 9 elokuun, 2014 / 4:21 pm

  Vaikuttaa olevan suosittu lomakohde, enpä kyllä ihmettele. Edellinen kaupunkiloma oli Pariisissa ja aluksi vertailin kovasti näitä keskenään. Mutta eritavalla ihania kaupunkeja molemmat.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s