Eräänä kesäpäivänä

Lasten ollessa mummulassa, käytimme mieheni kanssa koiraa uittamassa meren rannalla. Ihana ilma, ihanan rauhallista. Pidän toisaalta ihmisvilinästä, mutta nautin enemmän rauhallisesta ympäristöstä. Tällaiset rauhalliset kesäpäivät ovat harvassa, aina on niin paljon kaikkea touhua, ettei ehdi nauttia kauniista ilmasta tai maisemista. Pävät kuluvat ihan siivillä.  Tällähetkellä elämä on täyttä tohinaa, joka rasittaakin välillä, mutta uskon, että tulen vielä kaipaamaan tätä vilkkautta. Joten nyt tästä täytyy ottaa kaikki ilo irti ja hankkia mahdollisimman monta ikimuistettavaa hetkeä lasten kanssa!  Odotan kovasti, että lapset kasvaa, mutta toisaalta haluaisin, että he pysyisivät aina pieninä. Onneksi se kasvu ei tapahdu yhdessä yössä, vaan siinä kasvaa itsekkin mukana ja ”kypsyä” muutoksiin. 

Hellä auringonpaiste, kimmeltävä vesi, hiekka (kivi) ranta, rauhallisuus, aika isoja nautintoja. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s