Hieman väsähtynyttä keskiviikkoa!

Väsähtäneen keskiviikon kuulumiset. Tänään nuorimmainen nukkuin seitsemään asti ja minä myöskin. Siti on vähän sellainen; heräänkö ollenkaan tähän päivään olo. Toivottavasti töihin pyöräilessä herään viimeistään. 
Viimeviikolla sain olla ylpeä äiti, kun keskimmäisestä kuulin kivoja uutisia kerhotädiltä. ”Teidän poika on ottanut leikkeihin mukaan ulkomaalaistaustaisen pojan”, joka ei edes osaa vielä Suomea. Todella reipasta toimintaa viisi vuotiaalta. Lasten väliset leikithän ei tunnetusti tunne kielimuureja. On tosi mahtavaa, kun välillä huomaa, että lapsistamme taitaa kasvaa ihan fiksuja yksilöitä, vaikka omat kasvatusmetodit ovat välillävähän niin ja näin. Mutta luultavasti perustarpeista huolehtiminen ja rakkaus riittävät aika pitkälle.

Tässä erään päivän asua, ihan perusperus meininkiä, mustaa paitaa ja farkkuja, harmi vaan kun kengät ei näy kunnolla. Voisin oikeastaan tehdä niistä omaa postausta, nimittäin niin kivat kengät löysin kesällä.

Pirteämpää keskiviikkoa teille ❤

2 kommenttia artikkeliin ”Hieman väsähtynyttä keskiviikkoa!

  1. Reetta Niemi 8 syyskuun, 2014 / 3:55 pm

    Voi kuinka söpöjä uutisia kerhontädiltä saitkaan ❤ Tykkään älyttömän paljon katsella blogeissa asukuvia, ihan vaikka perusperus asukuviakin 🙂

    Tykkää

  2. Johanna 10 syyskuun, 2014 / 9:04 am

    Kiitos kommentistasi Reetta! Tuollaiset kivat uutiset lapsista lämmittää sydäntäni:) Tykkään myös ehkä eniten katsella blogeista juuri asukuvia, taidankin olla aikamoinen vaatefriikki;)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s