Kevyttä höpinää

Oho, nyt tulee jo kolmas postaus ihan peräjälkeen. Hyvä minä, yhtäkkiä olen saanut kuin taikaiskusta uutta intoa blogin pitämiseen. Vaikka intoa olisi kyllä ollut, mutta ei oikein sellaista sopivaa rakoa milloin ehtisin tänne kirjoittaa.

Pikkuhiljaa olen ajatellut laittaa ulos joitain syksyisiä elementtejä, nyt saimme nuorimmaisen kanssa ainakin tuotua lyhdyn oven  pieleen. Jossain vaiheessa voisin laitella syksyisiä kasveja kuten nyt esimerkiksi kanervia ruukkuun ja kantaa ne terassille.

Viime viikolla ostin tällaisen kevyttäkin kevyemmän toppiksen, joka on juuri sopiva syksyyn, ehkä päivällä vielä liian kuuma, mutta kylmeneviin iltoihin aivan omiaan. Keväällä pistin merkille, että ihmisillä on tosi paljon juuri tällaisia kevyttoppiksia nyt päällä. Ihan kivan näköisiä, mutta vielä enemmä ihastuin takissa siihen kuinka kevyt ja supermukava se on päällä. Tästä taisi tulla kertaheitolla lempitakkini.

Vielä tarkenee juoda kahvit terassilla, ainakin maanantaina aurinko paistoi aamupäivästä lämpimästi. Nyt syksyn tullen aion lisätä liikuntaa, salilla käynnin lisäksi ajattelin enemmän harrastaa ulkona liikkumista. Mikäs sen hienompaa kuin kauniissa syyssäässä käveleminen.

Mitäs teidän syksyyn kuuluu? Oletteko jo laittaneet syksyjuttuja ulos?

4 kommenttia artikkeliin ”Kevyttä höpinää

 1. Hanna 2 syyskuun, 2014 / 9:15 am

  Voi että näyttää ihanalta aamukahvit terassilla. 🙂 Miksei sitä ikinä itse huomaa tuollaisia? Huomenna yritän ehtiä aamukahveille omalle terassille 🙂

  Tykkää

 2. Johanna 3 syyskuun, 2014 / 4:29 am

  Tälle viikolle on ainakin luvattu hyvää säätä, joten hyvät mahkut juoda ne kahvit terassilla, vaikka useampana päivänä. 😉

  Tykkää

 3. Ansku 3 syyskuun, 2014 / 7:36 pm

  Työaamuina ei kyllä tule mentyä terassille asmukahville, edes kesällä! Sinne saattais unohtua ja aikataulut mennä sekaisin :D. Kiva kun olet saanut uutta tarmoa blogin pitämiseen. Se on kyllä sellainen vaihteleva asia itselläkin.

  Tykkää

 4. Johanna 4 syyskuun, 2014 / 5:35 am

  Niin totta, vaihtelevaa tämä blogin pitäminen. Välillä tuntuu, ettei vaan lyödy mitään ideoita blogin suhteen. Luultavasti tämä syksyn alkaminen antaa lisää inspiraatiota.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s