Keskiviikon asu

Tervehdys!
Näin se tämäkin päivä pyörähti käyntiin aikaisella herätyksellä. Ollaan lasten kanssa keskenään paljon tällä viikolla, miehen ollessa työreissulla. Pientä kateutta ilmassa , nimittäin mikäpä sen mukavampaa olisi kuin nukkua hotellihuoneessa ja  aamulla mennä hyvin levänneenä valmiiseen aamupala pöytään. Mutta minun osani on nyt kuitenkin olla täällä, en valita, hyvin on mennyt tähän asti ja olemme suunnitelleet piparin leivontaan tälle päivälle keskimmäisen kanssa. Ainekset tosin odottelee vielä kaupassa… Kaikin puolin kiva päivä tulossa, ulkona pikkupakkanen ja aurinkokin pilkahtelee pilven raosta.

Signal takki, huivi Kappahl (miesten osasto), collegepaita Gant, housut Only ja kengät Ten points 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s