Pimeänä aikana

Räntää tulee, mutta tulkoot. Eiköhän se jossain  vaiheessa lumeksi muutu. Pimeää on melkein aamusta iltaa, kiirettä saa pitää jos aikoo ehtiä valoisaan aikaan ulos. Koko ajan vähän sellainen sumuinen olotila, tarkoitan lähinnä omaa pääkoppaa. Mutta kait se on tarkoituskin olla vähän niinkuin talviunilla tähän aikaan vuodesta.

Kuitenkin tykkään jollakin tavalla tästäkin vuoden ajasta, varsinkin kun kohta joulukin tulee. Saa hyvällä omalla tunnolla, hieman laiskotella ja herkutella, olla sisällä, eikä ole paineita olla ulkona sen vuoksi, että olisi ihana ilma. Mukavaa on myös poltella kynttilöitä ja viritellä jouluvaloja, juoda siinä sivussa vaikka lasillisen viiniä. Varmasti meistä jokainen kaipaa hieman rauhallisempaa aikaa elämäänsä, vain keskitykseäkseen tekemään, niitä asioita mitkä, juuri sillä hetkellä kiinnostaa.

Kuppi kahvia piristää aina.
Mutakakkua tein vanhimman poikani 15-vuotissynttäreiden kunniaksi, hyvää oli vaikka itse sanonkin.

Onko teillä jotain keinoja, jotka helpottavat pimeänä aikana?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s