Torinrannassa

Eilen kävimme keskimmäisen poikani kanssa ensin elokuvissa katsomassa Big hero kutosen . Elokuvan loputtua kävelimme torinrantaan, ja siellä menimme pannukakku talolle syömään, no mitkä muutkaan kuin pannukakut. 
Mukavan helppoa kuin oli vaan yksi lapsi huolehdittavana ja lisäksi hän sai vielä erityistä huomiota. Muutenkin tuo keskimmäisen ”rooli” on perheessä aika vaativa, vanhin saa huomiota sillä, että on jo lähes aikuisen tasolle kommunikaatio kyvyiltään ja nuorimmainen on sitten niin pieni vielä, joka tarvitsee paljon apua ja huomiota.

Ai, että oli hyviä pannareita, tylsästi otin mansikoilla ja kermavaahdolla, listalla olisi ollut vaihtoehtoja vaikka millä mitalla. Pannukakkuja saa myös suolaisilla täytteillä, joskus täytyy kokeilla sellaista.

Torinrannassa on näitä vanhoja aittoja, osassa näistä on myös liikkeitä, ainakin käsityö ja sisustuskauppa löytyy. En olekaan käynyt näissä pitkiin aikoihin, kauppojen ollessa auki, tilanne täytynee korjata ensi tilassa.

14 kommenttia artikkeliin ”Torinrannassa

 1. SatuTalo 25 tammikuun, 2015 / 9:08 am

  Itse tunnen ihan syyllisyyttäkin välistä tuon meidän keskimmäisen \”unohtamisesta.\” Yritän myös toisinaan paikkailla tilannetta antamalla huomiota vain ja ainoastaan yhdelle muksuista. Toivon tällaisten tempausten merkkaavan yhtä paljon niin tenavalle kuin mitä äidillekin! Herkulliselta nuo annokset näyttikin:)

  Tykkää

 2. Anonyymi 25 tammikuun, 2015 / 10:36 am

  Teillähän on ollut mukava päivä keskimmäisen kanssa! Varmasti tykkäsi!! 🙂 -T-

  Tykkää

 3. Johanna 25 tammikuun, 2015 / 11:37 am

  Samoja mietteitä täälläkin, välillä tunnen syyllisyyttä tuosta tasapuolisuuden puuttumisesta. Lapset ovat kyllä mielissään, kun saavat vanhemman jakamattoman huomion itselleen. Vähän liiankin hyvää pannaria, ah…

  Tykkää

 4. Johanna 25 tammikuun, 2015 / 11:38 am

  Nautti täysin siemauksin kahdenkeskisestä ajasta, tosi mukavaa oli!

  Tykkää

 5. Tuulia 25 tammikuun, 2015 / 12:00 pm

  Voi, miten kivan retken olit keskimmäiselle järjestänyt. Ja Pannukakkutalossa olitte syömässä niitä parhaita herkkuja 🙂 Ihania ja tunnelmallisia kuviakin olit ehtinyt ottaa. Kiva kuva retkipäivän sankarista. Kiitos, minäkin tulen kyytiin ja lukijaksi ryhdyn. Olen Tuulia Turusta. Meillä pyryttää nyt pieniä hiutaleita! Mukavaa sunnuntaita!

  Tykkää

 6. Jassuntassu 25 tammikuun, 2015 / 8:35 pm

  Onpa ihania kuvia torin rannasta! Nuo pannukakut näyttää niin hyviltä, nam 🙂 Ihana reissu,poitsu varmaan nautti!

  Tykkää

 7. Johanna 27 tammikuun, 2015 / 6:30 am

  Sydämmellisesti tervetuloa lukijakseni ja kiitos kommentistasi! Retkipäivän sankari oli kyllä mielissään kivasta päivästä ja pannukakut olivat herkullisia, vähän liiankin… Mukavaa tiistaita Turun suunnalle!

  Tykkää

 8. Johanna 27 tammikuun, 2015 / 6:33 am

  Ihana päivä meillä kyllä olikin ja pannukakut olivat herkullisia, nam! Mukavaa tiistaita sinulle!

  Tykkää

 9. Villa Kardemumma 28 tammikuun, 2015 / 4:59 am

  Hei vaan, löysin sinut Jaanan blogin kautta ja heti tulin kyläilemään! Oulusta kun olen minäkin. Tutustelen blogiisi ajan kanssa ja siksipä jäin lukijaksesikin.Tulehan vastavierailulle meidän Villa Kardemummaan!

  Tykkää

 10. Teija Hakula 29 tammikuun, 2015 / 3:52 pm

  Oi ihana Oulu! Käyn teillä vierasilla aina silloin tällöin työni puolesta,tykkään niin kaupunkinne idyllisestä tunnelmasta. Ensi kerralla täytyyehdottomasti suunnata tuonne pannukakkutaloon, ihan mielettömänherkullisen näköisiä kakkusia olette nautiskelleet.Löysin tämän kivan blogisi ihan äskettäin, tulin ja jäin. Tervetuloavastavierailulle Turun suuntaan!

  Tykkää

 11. Johanna 29 tammikuun, 2015 / 7:41 pm

  Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Täytyypä tutustua blogiisi ajan kanssa, ja miten kivaa, kun löysit tänne 🙂

  Tykkää

 12. Johanna 29 tammikuun, 2015 / 7:46 pm

  Kannattaa käydä maistamassa pannareita, mielettömän hyviä ja vatsa tulee kyllä täyteen… Onpa mukavaa, kun löysit tänne blogiini, toivottavasti viihdyt lukijana, tervetuloa:) Täytyypä käydä tutustumassa blogiisi, kiitos!

  Tykkää

 13. Tiia K 30 tammikuun, 2015 / 3:14 pm

  Oulun torilla on ihanaa. ❤ Pannareita en olekaan maistanut. Äidin puolen suku on Oulusta. <3Kivaa tätä viikonloppua Johanna. ❤

  Tykkää

 14. Johanna 5 helmikuun, 2015 / 3:30 pm

  Tori on kyllä kiva paikka, varsinkin kesällä! Sukulaisia siis täällä Oulussa, onpa kiva kuulla 🙂 Kivaa loppuviikkoa!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s