Kuulumisia

Ensimmäinen postaus tälle vuodella. Olen aloittanut tekemään 100 %:sta työaikaa, joten en ole ehtinyt kunnolla tänne blogin puolelle. Jotenkin se joulukuun kalenterin tiimoilta oli niin tiivis postaus tahti, että olen pitänyt vähän hengähdys taukoa.

Joulun jälkeen sairastuin aika rajuun flunssaan ja siihen toipumiseen meni oikeastaan melkein kaksi viikkoa. Oli vaan kertakaikkiaan niin väsynyt ja voimaton olo etten jaksanut kunnolla olla jalkeilla. Tuollaista tautia ei ole ollutkaan koskaan aikaisemmin, mutta onneksi se on nyt ohi ja täällä ollaan entistä reippaampana ottamassa uusia tuulia vastaan,

Oikeastaan mitään uuden vuosi ja uusi elämä lupauksia en ole tehnyt. eli vanhalla hyväksi todetulla kaavalla katsotaan elämää eteenpäin. Jotakin vähän uutta olen kuitenkin ehtinyt jo tekemään, olen nimittäin vaihtanut kuntosalia väliaikaisesti ja uusi sali onkin ihan lyhyen kävelymatkan päässä. Joten salilla käynti on matkan puolesta ainakin helpottunut ja alkulämmittely tulee jo sinne kävellessä. Olen käynyt kuntosalilla kaksi kertaa ja se on hyvä nyt näin ruuhkavuosien aikaan.

Mitä sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu, joko kevättä odotellaan?

8 kommenttia artikkeliin ”Kuulumisia

 1. Tuija 17 tammikuun, 2017 / 8:22 am

  Kiva kuulla susta taas 🙂 Ja onneksi tauti on nyt takanapäin. Mulla toi joulunalusaika meni blogin puolesta ihan hiljaiselon puolelle eli joskus näinkin. Vielä en kevättä odottele, kun ei ole oikein talvikaan saapunut. Ihania talvisia kuvia sulla, meillä ei ihan tuollaista ole.Mukavaa tiistaita ❤

  Tykkää

 2. Johanna 17 tammikuun, 2017 / 9:24 am

  Välillä ihan kiva pitää paussia blogista, monesti saa uutta inspiraatiota tauon aikana. Oulun seudulla on onneksi talvista, mutta ei mitään paukku pakkasia kuitenkaan. 😊

  Tykkää

 3. Meidän elämää/ Anu 17 tammikuun, 2017 / 9:55 am

  Tervetuloa takaisin :)! Joskus pieni paussi tekee hyvää ja virkistää kummasti! En minä vielä kevättä odottele, kunnon talvea ehkä mieluumminkin, juuri mietittiin lasten kanssa, että ei olla vielä tänä talvena ehditty kertaakaan edes laskettelemaan, josko nyt tulevana viikonloppuna onnistuisi… Valon lisääntymistä sen sijaan en pistä yhtään pahakseni :)Hyvä kun olet tervehtynyt, nyt on tosi sitkeää ja rankkaa tautia liikkeellä!

  Tykkää

 4. Nanni 17 tammikuun, 2017 / 10:38 am

  Nää taudit on kyllä niin peestä. Itse olen nyt mahataudissa ja tuntuu ettei jaksais edes netissä olla. Ihanaa kevättä murunen, mulla tää nyt selvästi alkaa ahdistavasti ton anonyymin kiusaamisen vuoksi.

  Tykkää

 5. Johanna 17 tammikuun, 2017 / 12:04 pm

  Paussi oli tässä kohtaa tuli tarpeeseen. Päivä on jatkunut jo jonkinverran, mikä on ihanaa. Kiitos kommentistasi Anu.

  Tykkää

 6. Johanna 17 tammikuun, 2017 / 12:06 pm

  Voi ei, mahatauti on kauhea. Toivotaan pikaista paranemista! Harmittaa, kun olet joutunut tuollaisen uhriksi, toivottavasti saa ansionsa mukaan.

  Tykkää

 7. Jaana M / My life 17 tammikuun, 2017 / 7:22 pm

  Kiva kuulla susta! Onneksi olet nyt parantunut 🙂 Ihania talvikuvia ❤ Oispa mukava taas törmätä 🙂

  Tykkää

 8. Johanna 19 tammikuun, 2017 / 7:52 pm

  Onneksi sairastelu on nyt takana päin. Olisipa kiva nähdä! 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s