Pinnallista vai mielenrauhaa

Tämä minun blogini on yhtä sillisalaattia, en oikein osaa päättää. Keskittyisinkö tyylijuttuihin vai enemmän mielenrauhaan, joka tuntuu olevan tämän hetkisessä elämässä aika tärkeä. Blogistani saa varmasti aika pintapuolisen kuvan. Koska en ole juurikaan kirjoitellut mitään henkilökohtaista, vaan olen yritännyt pysytellä pinnallisissa asioissa. Oikeastaan en ole juurikaan pinnallinen ihminen ”oikeassa” elämässä. Mietin paljon syntyjä syviä ja välillä on vaikea saada samanhenkistä keskustelu seuraa. Olen myös armoton murehtia ja tunne poikkeuksetta huonoa omaa tuntoa milloin mistäkin pikku jutusta. Vaikka olen aika laiska järjestelemään ja siivoamaan, järjestelen ajatuksia jatkuvasti ja tarkkailen paljon ympärillä olevia ihmisiä ja teen johtopäätöksiä toisten käyttäytymisestä. 

Välillä tunnen ulkopuolisuutta, kun ajattelen asioista eri tavalla, enkä jaksa/viitsi tuoda omaa mielipidettäni esille kovinkaan usein, ehkä sen pelossa, ettei minua ymmärretä. Yksi asia mistä haluaisin päästä eroon on miellyttämisen halu ja ajatus siitä, että ihmisten täytyy viihtyä juuri minun seurassani. Ja haluaisin tehdä asioita välillä omien mieltymysten  mukaan, eikä suostua siihen mitä muut haluaa.

Olen vähän tällainen yksinäinen sielu ja tarvitsen aika ajoin yksinäisyyttä, joka on välillä hankala järjestää perheellisenä. Työpäivän jälkeen tarvitsen akkujen latausta, koska työni on todella sosiaalista. Tykkään ja viihdyn  kyllä sosiaalissa tilanteissa, mutta sen jälkeen mieleni tarvitsee rauhoittua.

Paita h&m, housut Plus fine

Tällaisia ajatuksia tälläkertaa ja samalla vähän asukuviakin.
Mukavaa sunnuntaita!

10 kommenttia artikkeliin ”Pinnallista vai mielenrauhaa

 1. Nanni 23 huhtikuun, 2017 / 7:50 am

  Aivan kuin olisin lukenut omia ajatuksiani. TUo miellyttämisen halu varsinkin, miksi sitä pitääkin koittaa miellyttää?Juuri eilen juteltiin ystäväni kanssa lenkkeillessä että ikä on tuonut minulle liikaakin rohkeutta sanoa oma mielipiteeni ääneen. Aina se ei tunnu olevan hyväksi (ainakaan töissä) eikä kyllä muuallakaan. Olen koittanut hillitä itseäni tässä ja muistuttaa ettei kaikki välttämättä halua kuulla mielipiteitäni. Blogisi on juuri ihana. En jaksaisi seurata yhden tyylin blogeja vaan tykkään eniten lifestyle blogeista joissa kirjoitellaan aiheista laidasta laitaan, niin kuin itsekin teen. Usko pois mutta kun kirjoittaa pintaa syvemmältä niin tulet saamaan valtavan paljon positiivista palautetta sillä lukijat tykkäävät siitä ettei bloggaajasta tule sitä pintaliitäjä fiilistä. Nimimerkillä tuollaisia kommentteja viime aikoina saanut kun olen kirjoittanut herkkyydestäni ja muista vähän enemmän pohtivimmista asioista. Rohkeasti vain pohtimaan blogissakin. IHanaa sunnuntaita ihanuus, olet hyvä juuri tuollaisena ❤

  Tykkää

 2. Tuija 23 huhtikuun, 2017 / 10:27 am

  Sillisalaatti blogit on just hyviä, niitä parhaita :DItsekin saan itseni kiinni välillä tuosta toisten miellyttämisen halusta ja siitä, etten viitsi omaa eriävää mielipidettäni tuoda julki. Monesti ne muut esittävät sen oman kantansa niin voimallisesti, että alan jo epäillä omaa kantaani. Kannustan Nannin tavoin kirjoittamaan rohkeasti mielen päällä olevista asioista. Itsekin kyllä vielä vähän himmailen, sillä pelkään tuttujen reaktioita ja kommentteja.Ihanaa alkavaa uutta viikkoa ❤

  Tykkää

 3. Meidän elämää/ Anu 23 huhtikuun, 2017 / 12:40 pm

  Minä tykkään blogeista, joissa on montaa aihetta ja aluetta. Tämä sinun blogisi on mukavaa luettavaa.Tunnistan niin tuon miellyttämisen tarpeen ja tunteen. Siitä pois opettelu on kovaa työtä ja vielä kun sen oppii tekemään niin, ettei sitten menisi toiseen ääripäähän…Olen samoilla linjoilla oman blogini suhteen, aiheet ja asiat pysyttelee hyvinkin pinnallisina, vaikka oikeassa elämässä on hyvinkin paöjon toisin. Jotenkin sitä vaan arastelee nostaa niitä asioita esille ja tuoda omaa näkemystään esille. Usein ajattelen, että ei minulla ole asioihin mitään uutta eikä sellaista, mitä joku muu ei olisi jo tuonut esille….Kivaa alkavaa viikkoa!

  Tykkää

 4. Tiina 23 huhtikuun, 2017 / 2:06 pm

  Voi kuule, täälläkin mennään blogin kanssa laidasta laitaan. Taidan kuitenkin enimmäkseen pysytellä hömpän puolella. Kovin syvällisiä en lähde mietiskelemään tai vahvasti mielipiteitäni kertomaan jos ne liittyvät muuhun kuin hyvän olon ylläpitämiseen. Minusta juurikin tällainen sekametelisoppa on loistava. Sitähän se elämäkin on. Itseäni on alkanut ärsyttämään blogit, joissa ollaan ns. hitaita (tai mikä se termi olikaan) bloggaajia, mutta sitten kun kirjoitetaan, niin oho se onkin mainos (lue yhteistyöpostaus). Huippua sunnuntai-iltaa!

  Tykkää

 5. Johanna 24 huhtikuun, 2017 / 6:48 am

  Kiitos Nanni kannustavasta kommentista 💕 Onpa hyvä, että sinulla on rohkeutta kertoa oma mielipiteesi, arvostan sitä. Kyllähän tämä blogin kirjoittaminen menee fiilis pohjalta, välillä voi rohkaistua pohtimaan asioita pintaa syvemmältäkin. Mutta aika kevyellä linjalla aion mennä jatkossakin.

  Tykkää

 6. Johanna 24 huhtikuun, 2017 / 6:51 am

  Joillakin tuntuu olevan vahva mielipide asiaan kuin asiaan ja sitten ei suostuta miettimään asioita kuin omasta näkökulmasta, siihen törmään usein. Kiitos kannustuksesta! Ihanaa viikkoa 💕

  Tykkää

 7. Johanna 24 huhtikuun, 2017 / 6:55 am

  Kiitos Anu ja todella mukavaa, kun tykkäät lukea blogiani 💕 Nimenomaan osaisi olla oma itsensä tilanteessa kuin tilanteessa, mutta kuitenkin pahoittamatta toisten mieltä. Mukavaa viikkoa!

  Tykkää

 8. Johanna 24 huhtikuun, 2017 / 7:00 am

  Kiitos Tiina 💕 Hömppä on hyvä vaihtoehto, vaikka ei kait itsestä huolehtiminen ja siitä tuleva hyvä olo voi kovin hömppää olla. kivaa viikkoa!

  Tykkää

 9. Tiia K 25 huhtikuun, 2017 / 8:19 am

  Ihan kuin olisin omia ajatuksia lukenut ❤ Myös tuo erakkomaisuus ja miellyttämisen tarve. Sillisalaatti on todellakin kiva juttu ja anna vaan mennä fiiliksen mukaan eli kirjoita juuri mistä itse tykkäät. ❤ Ihana paitamekko<3

  Tykkää

 10. Johanna 26 toukokuun, 2017 / 6:34 am

  Kiitos Tiia! Sinulta tulee aina niin kannustavia viestejä ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s