Syyskesän asu

Tervehdys!

Minulla on tämä blogin kirjoittaminen mennyt aikaisempaa hankalammaksi, koska tietokoneemme  muisti on lähes täynnä ja ennen kuin ehdimme/viitsineet tehdä asialle mitään vielä.  Minun täytyy kameralla ottamani kuvat siirtää ensin iPadille ja tehdä postaus padilla ja kuvien koot ja teksti viimeistellä vielä tietokoneella, aika hankalaa ja aikaa vievää. Tykkään kirjoitella tätä blogia, että jaksan kyllä nähdä tämän vaivan. 
Tämän viikon kuulumiset ovat aika väsyttävää kerrottavaa, olen nimittäin tehnyt pelkästään aamuvuoroa, kun minulla on normaalisti sekä aamu että iltavuoroja. Aikaiset heräämiset aamulla ja öiset heräämiset ovat saanet oloni tuntumaan kroonisesti väsyneeltä. Aamulla  herätessäni olisin jo valmis menemään uudestaan nukkumaan. Aika kuluttavaa tämmöinen, toivottavasti saan nyt viikonlopun aikana tilanteen korjattua. Olen jatkuvasti vähän kiukkuisena tuulella ja hermot menee noiden lasten jatkuvasta kinastelusta.
Tällä kertaa luvassa asu, jossa olen viihtynyt nyt loppukesästä. Musta farkut ovat tätä nykyä kovassa käytössä,  kun oikeastaan shortsisäät taitaa olla täällä pohjoisessa jo ohitse. Tykkään tosi paljon valkoisista paidoista ja varsinkin kesällä pitsit ja röyhelöt antavat kivaa vaihtelua muuten aika pelkistettyyn paitaan. Olen huomannut vaate valintoja tehdessäni, että aina tietyt asiat vetävät puoleensa, vaikka niitä löytyisi jo omasta kaapista, kuten nyt esimerkiksi valkoiset paidat, aina etsinnässä se täydellinen yksilö. Toinen on varmastikin neuletakki, joita ei koskaa ole tarpeeksi ja ei ainakaan tarpeeksi useassa värissä.

Mukavaa lauantaita ja viikonloppua! ❤

14 kommenttia artikkeliin ”Syyskesän asu

 1. Nanni elokuu 19, 2017 / 10:21 am

  Upea olet. Itse tykkään kans vaaleista yläosista, ne vaan tekee paljon valoisamman ilmeen kuin tumma. Arvaa vaan mikä väsyneen rukous täällä. Kolme viikkoa kamalassa flunssassa, yöt menee yskiessä ja töissä välillä pidän maskia etten yski potilaiden päälle.

  Tykkää

 2. Johanna elokuu 20, 2017 / 4:37 am

  Kiitos Nanni 💕 Flunssa vie kyllä voimat totaalisesti, toivotaan pikaista paranemista!

  Tykkää

 3. Anonyymi elokuu 21, 2017 / 1:29 pm

  hei! eksyin ekaa kertaa blogiisi…. kerrotko mistä olet ostanut sohvan päällä olevan taulun? omenankukka?? sopisi väreiltään meillekin :)-tiina

  Tykkää

 4. Johanna elokuu 22, 2017 / 6:58 am

  Hei! Kiva, kun eksyit 😊 Taulu on ostettu Ikeasta.

  Tykkää

 5. Tiia K elokuu 26, 2017 / 9:35 am

  Ihan just jetsulleen sellainen asu, jonka laittaisin ilomielin itsenikin päälle. Kaunista viikonloppua Johanna ❤

  Tykkää

 6. P elokuu 29, 2017 / 7:43 am

  Onpa ihanat vaatteet. Tosi kiva tyyli.Oon uusi lukija. Löysin tänne Sutkautus-blogin kautta.t. Pinkki

  Tykkää

 7. Johanna elokuu 29, 2017 / 8:33 am

  Kiva kun löysit tänne! Lämpimästi tervetuloa blogiini!

  Tykkää

 8. Aikku elokuu 29, 2017 / 2:51 pm

  Minä myös uusi lukija.Tulin mylife-blogin kautta.Mulla on aina ongelmia mitä pukea päälle.Ostan tarkoin vaatteet pääosin ulkomailta.Ja nyt kävin House of Lola esittelyssä.Ostin sieltä kivoja paitoja.

  Tykkää

 9. Johanna elokuu 30, 2017 / 11:18 am

  Lämpimästi tervetuloa blogini lukijaksi!Jep, meillä naisilla taitaa olla ikuinen ongelma noiden vaatteiden kanssa, mitä milloinkin päälle laittaisi. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s