Syksyssä ollaan

Syksyssä ollaan tosiaankin! Tällä viikolla en ole juurikaan ehtinyt tänne blogin puolelle hääräilemään. Muutama työvuoro ja flunssaista oloa on mahtunut tähän viikkoon. Ja yhdet synttärit, nimittäin neljänkympin rajapyykki on nyt ylitetty. Huh huh, miten nämä vuodet on vierähtänyt niin joutuisasti. Lievää kriisiä havaittavissa, en millään haluaisi alkaa aikuiseksi, enkä taida vielä alkaakaan;).

Eilen juhlistettiin synttäreitä parin ystävän kanssa synttäreitä venetsialaisten merkeissä. Älyttömän mukava ilta, hyvää seuraa, tanssia  ja  huumoria ei illasta puuttunut. Tämän viikonlopun olenkin viettänyt kotona ihan itsekseni, mikä on harvinaista herkkua. Perjantaina illalla ikävissäni selasin puhelimesta kuvia lapsistani, eilinen meni jo paljon paremmin, touhua, kun riitti koko päiväksi ja iltakin vierähti bailujen lomassa. Nyt jo odottelenkin perheen saapumista kotiin. Kaikenkaikkiaan olin tällaisen erilaisen viikonlopun tarpeessa, olo on levännyt, vaikkakin pirskeistä kotiinpaluu meni myöhäiseen (aikaiseen), jäivät yöunet hieman lyhyiksi. 😉

2 kommenttia artikkeliin ”Syksyssä ollaan

  1. Tiia K 1 syyskuun, 2014 / 5:02 am

    Sydämelliset onnittelut ❤ Ja tervetuloa joukkoon.Kaunista syyskuuta toivottelee Tiia

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s